banner171

Cahit Altunay Trafik Kazası Yaptı!

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, Silivri yakınlarında bindiği makam aracı trafik kazası yaptı.

TEM'de meydana gelen zincirleme trafik kazası nedeniyle Selimpaşa mevkii çift yönlü olarak trafiğe kapandı.
Etkili olan tipi nedeniyle TEM Otoyolu Selimpaşa mevkiinde kayan araçlar kazaya neden oldu. 50 metre arayla iki ayrı zincirleme kaza meydana geldi. TIR ve kamyonların da karıştığı kaza nedeniyle TEM Otoyolu Selimpaşa mevkiinde çift yönlü olarak trafiğe kapandı. 40'a yakın aracın karıştığı kazada araç içinde sıkışan yaralılar olduğu belirtildi. 

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay'ın makam aracı da kazaya karıştı. Araçta bulunan Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay ve eşi İlknur Altunay yaralandı ve Bağcılar'da özel bir hastaneye kaldırıldı. Ayakta tedavi gören Altunay,ailesinin sağlık durumunun iyi olduğu bilgiler arasında yer alıyor. 

Altunay, Silivri’den İstanbul  Bağcılar Medipol Üniversitesi Hastanesine kaldırılırken yolda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Altunay’ı telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerini sundu. 

Bizde Gphaber Ailesi olarak Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay ve eşi İlknur Altunay'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, Allahtan acil şifalar diliyoruz.




Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2015, 23:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153