banner171

Dünya Taekwondo Şampiyonu Sultangazi’nın Gururu Oldu

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, Dünya Taekwondo Şampiyonu Sultangazili Ramazan Aydın’ı ağırladı. Şampiyonu kutlayan Başkan Altunay, “Azimle ve çok çalışarak elde edilmeyecek başarı yoktur. Sporcularımızı her zaman destekliyoruz ve ülkemizi temsil ederek elde ettikleri başarılarıyla onurlanıyoruz” dedi

Dünya Taekwondo Şampiyonu Sultangazi’nın Gururu Oldu

Peru’da yapılan Dünya Taekwondo Poomsea Şampiyonası’nda milli forma ile mücadele eden İstanbul Büyükşehir Spor Kulübü sporcularından Ramazan Aydın, Dünya Şampiyonu olarak Sultangazi’nin gururu oldu.

Peru’nun başkenti Lima’da yapılan 10. Taekwondo Poomse Dünya Şampiyonası’ında Türkiye Taekwondo Poomse Milli Takımı toplam 4 altın, 2 gümüş, 5 bronz madalya kazandırdı.

55 ülkeden 760 sporcunun katılımıyla düzenlenen şampiyonada İstanbul Büyükşehir Spor Kulübü sporcuları başarılı bir performans sergiledi. Şampiyonada Sultangazili Ramazan Aydın da 18 yaş altı Freestyle Pair Kategorisinde Dünya Şampiyonu oldu.

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, dünya şampiyonu Sultangazili sporcu Aydın’ı makamında konuk etti.  Sultangazi’ye yaşattığı gururdan dolayı Ramazan Aydın'a teşekkür eden Başkan Altunay, “Başarı; azim, disiplin ve takiple gelir. Başarılı olmak isteyen herkes için bu üç kural geçerlidir. Azimle ve çok çalışarak elde edilmeyecek başarı yoktur. Sporcularımızı her zaman destekliyoruz ve ülkemizi temsil ederek elde ettikleri başarılarıyla onurlanıyoruz” dedi.

Aydın da desteklerinden dolayı Başkan Altunay’a teşekkür etti. 

Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2016, 10:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153