banner171

En iyi belediye Sultangazi, en iyi belediye başkanı Cahit Altunay

Sultangazi ilçesi belediye faaliyetleriyle 'En iyi belediye' olma yolunda hızla ilerliyor. Cahit Altunay başkanlığındaki Sultangazi Belediyesi geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen “Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri”nde de ikincilik ödülü aldı.

En iyi belediye Sultangazi, en iyi belediye başkanı Cahit Altunay
2008 Yılında Gaziosmanpaşa'ya bağlı 14, Eyüp ve Esenler ilçelerine bağlı birer mahallenin katılımıyla kurulan İstanbul'un yeni ilçelerinden olan Sultangazi'nin, pek çok önemli ve merkezi ilçeye sınırı bulunuyor. 
 
BİRİNCİSİ OLMAYAN EN İYİ İKİNCİ BELEDİYE ÖDÜLÜ
 
İstanbul’daki en büyük belediye binasına sahip olan Sultangazi Belediyesi, yaptığı sosyal faaliyetlerle en iyi belediye ünvanını almaya aday belediyelerden. Özellikle geleceğe yönelik yapmış olduğu faaliyetlerle adından sıkça söz ettiren Sultangazi Belediyesi, geçtiğimiz günlerde İmar Şehircilik ve estetik ödülü de aldı.

 SULTANGAZİ ŞEHİR ORMANI PROJESİ 1. OLMUŞTU
 
2012 yılında 5’incisi düzenlenen Altın Karınca Belediyecilik yarışmasında da Sultangazi Belediyesi birincilik ödülüne layık görülmüştü. 512 projenin yer aldığı yarışmada Çevre ve Altyapı Projeleri dalında, “Sultangazi Şehir Ormanı” projesiyle birincilik ödülü kazanmıştı
 
Marmara Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri kapsamında Sultangazi Belediyesi İmar Şehircilik ve Estetik kategorisinde "Mahalle Yaşam Merkezleri" Projesi ile ikincilik ödülü aldı. Ödül sonrası açıklama yapan Belediye Başkanı Cahit Altunay 'Projemiz birinciliğe layık görüldü ancak baktığımızda birincilik ödülü yok. Birinciye karar verilemediğinden iki tane ikincilik var' dedi.
 
SAĞLIK ALANINDA DA EN İYİ BELEDİYE
 
Sultangazi Belediyesi, sağlık yatırımlarına da hız kesmeden devam ediyor. Yapımı tamamlanan 2 aile eğitim tipi sağlık merkezi de düzenlenen açılış töreni ile hizmete girdi. Açılışta konuşan Başkan Altunay sağlık yatırımlarında da en iyi belediye olma yolunda çalışmalar yapıldığını ve göreve geldiğinde 12 olan aile sağlık merkezi sayısının kısa sürede 27 yükseltildiğini kaydetti.  Ayrıca Türkiye’nin en prestijli hastanelerinden olan Samatya, Çapa, Cerrahpaşa ve Haseki hastanelerinden birinin Sultangazi’ye taşınması söz konusu.
 
SOSYAL BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI ÜST DÜZEYDE
 
Sosyal faaliyetlere de önem gösteren Sultangazi Belediyesi geçtiğimiz ay '19 Eylül Gaziler Günü' kapsamında Gazi ve ailelerini bir araya getirdi. Sultangazi Belediyesi'nce düzenlenen yemek programına Sultangazi Kaymakamı da katıldı. Yemek sonrası katılan gaziler tek tek kürsüye çıkarak günün önemine ilişkin düşüncelerini dile getirdi. Sultangazi Belediyesi, kadın kolları ile de aktif çalışmaların içinde yer alıyor. Son olarak içinde bulunduğumuz Muharrem ayı kapsamında kadın kollarınca 'Aşure günü' düzenlendi. Organizasyona Belediye Başkanı Cahit Altunay eşi ile birlikte katıldı.  
 
PEKİ SULTANGAZİ BELEDİYESİ HANGİ PARTİDEN?
 
2014 yerel seçimlerinde halkın büyük bir sevgisiyle seçtiği ve AK Parti'den aday olan Cahit Altunay, yüzde 58,59 oy alarak Belediye Başkanı seçildi. Cahit Altunay’ın zaten 30 yıldır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çizgisinden ayrılmadığı biliniyor.
 
EN İYİ BELEDİYE, GÜLER YÜZLÜ NEŞELİ BELEDİYE BAŞKANI
 
Halkın büyük sevgisini kazanan Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay katıldığı pek çok etkinlikte vatandaşlarla sohbetler edip, dertlerini dinlemenin yanı sıra düğün, nişan, kutlama gibi organizasyonlarda da oynadığı roman oyunuyla da adından söz ettiriyor.

Güncelleme Tarihi: 26 Ekim 2016, 13:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153