banner171

Ensar Topçu'ya Sazlı Sözlü Vefa Gecesi!

11 Ocak'ta yapılan 2. Olağan Kongrede görevi devralan Onur Uygun ve yönetimi eski İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ensar Topçu için vefa gecesi düzenledi.

Ensar Topçu'ya Sazlı Sözlü Vefa Gecesi!
 Sultançiftliği Hizmet Tesislerinde düzenlenen geceye Belediye Başkanı Cahit Altunay, Ak Parti İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan, Kadın Kolları Başkanı Nurcan Öztürkmen, Belediye Meclis Üyeleri ve teşkilat mensupları katıldılar.



Programda konuşan Ensar Topçu görev yaptığı süre boyunca teşkilat olarak her işin altından kalktıklarını belirterek lise teşkilatlarından mahalle yönetimlerine kadar görev yapan herkesten helallik istedi. "Sultangazi'de gençliğin olduğu her yerde Ak Parti Gençlik Kolları olarak temsil edildik. İlçemizdeki liselerden başlayarak Genç Sivil Toplum Kuruluşları ve mahalledeki gençlere kadar çok geniş bir kitleye ulaşıp, Genel Başkanımızın mesajını ilettik. Bu yolda gerektiği zaman sabahladığımız, gece yarıları direklerde bayrak astığımız, beraber yol yürüdüğümüz tüm kardeşlerime hakkımı helal ediyorum." diye konuştu.
İlçe Gençlik Kolları Onur Uygun, Ensar Topçu'ya 3 yıldır göstermiş olduğu hizmetlerinden ötürü teşekkür ederek plaket takdim etti. "Bizde veda yoktur, vefa vardır. Görevi devreden köşesine çekilmez, başka bir yerde hizmete devam eder. Bu yüzden biz bugün Ensar Topçu'ya veda için değil, vefa için toplandık." diye konuştu.



Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2015, 00:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153