banner171

Fırat'ı parçalayan Anneanneden Şok İtiraf...

Dört ay önce 9 yaşındaki Fırat Sezer’i öldürüp cesedini parçalara ayıran üvey anne ve anneanne için ağırlaştırılmış müebbet hapis istendi

Fırat'ı parçalayan Anneanneden Şok İtiraf...

İstanbul Sultangazi’de, 4 ay önce Gürcistan uyruklu üvey anne Ekaterine Ochidre ve anneanne Viola Ochidre tarafından öldürülüp cesedi parçalandıktan sonra sokağa atılan 9 yaşındaki Fırat Sezer’in cinayeti ile ilgili soruşturma tamamlandı. Üvey anne Ekaterine Ochidre ve annesi Viola Ochidre hakkında, kendini savunamayacak çocuğa karşı canavarca hisle eziyet çektirerek öldürme suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi. Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede işlenen cinayete dair kan donduran detaylara yer verildi.

Kan dondurdu

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri tarafından sorgulanan üvey anneanne Viola Ochidre, iddianamede yer alan ifadesinde cinayeti şöyle anlattı: “Mahalleli çocuktan şikayetçiydi. Babası bu yüzden dışarı çıkarmamamızı istiyordu. Olay günü tartıştık, onu dışarı çıkartmadık. Çocuğa ‘Sen beni öldürmeden ben seni öldüreceğim’ dedim ve mutfaktan çekiç aldım. O sırada kanepede uzanıyordu. 3-4 defa vurdum. Ağzından burnundan kan geldi. Sesi kesildi. Çekyat ve halı kan oldu. Banyoya götürdüm. Önce ölmemiş olabileceği ihtimaline karşı bıçakladım. Parçalayıp çantaya koymak istedim. Ancak çantaya sığmadı. Bu yüzden bebek arabasına koydum. Daha sonra bebek arabasıyla ceset parçalarını çöpe atmak için dışarı çıktım.”

Anneme yardım ettim

Tiflis Üniversitesi Klasik Müzik bölümü mezunu üvey anne Ekaterine Ochidre ise ifadesinde hunharca işledikleri cinayeti şöyle itiraf etti: “Eşimle Fırat yüzünden aramız bozulmaya başlamıştı. Çocuk evde durmuyor, sürekli dışarı çıkmak istiyordu. Olay günü kirli elbiselerle dışarı çıkmak isteyince ona tokat attım. Burnundan kan gelince mutfağa gitti. Geldiğinde elinde ekmek bıçağı vardı. Tam bana vurmak üzereyken annem Fırat’ın koluna vurdu. Annem ‘Şimdi bunları yaparsan büyüyünce neler yaparsın’ diyerek bıçağı Fırat’ın karnına sapladı. Fırat yere düşünce annem tekrar bıçakla vurdu. Ben dışarı çıktım. Yarım saat sonra eve geldim. Annem bebek arabasına cesedi koymuş. Ona yardım ettim ve arabayı aşağı indirdim. Geri dönüp evdeki kanı temizledim ve halıyı yıkadım. Necmi geldi Fıratı sordu, ona fırına gittiğini söyledim.”

Üvey anneannenin Fırat’ı 20 bıçak darbesiyle öldürdükten sonra parçalara böldüğü belirlenmişti.

VATAN

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153