banner171

Gaspın Ardından Taksiye Bindi Sultangazi'de Yakalandı

Şişli'de girdiği bir markettin kasasında bulunan paraları silah tehdidiyle gasp eden şüpheli, olayın ardından taksiye binince yakayı ele verdi.

 Olay, Şişli’de bulunan bir markette yaşandı. Markete müşteri gibi giren bir şüpheli, önce alışveriş yaptı. Ardından ödeme yapacakmış gibi kasaya gelen şüpheli, kasiyer ürünleri sisteme okuturken bir anda belindeki silahı çıkardı. Silahı kasiyere doğrultan şüpheli kasadaki paraları istedi. Korkuya kapılan kasiyer, kasadan paraları çıkartarak şüpheliye uzattı. Paraları alan gaspçı koşarak marketten çıktı. Bir süre koşan gaspçı ardından bir taksiye binerek kayıplara karıştı. Market çalışanları durumu polise bildirdi. Silahlı gaspçının başka bir marketi daha gasp ettiğini öğrenen polis, şüphelinin eşkalini belirlemek için güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi. Kayıtlarda gaspçının olayın ardından taksiye bindiğini gören polis, taksi plakasından adres tespit etmeye çalıştı. Belirlenen adreslere baskın yapan polis, A.K. (30) adlı erkek şahsı, olay esnasında kullandığı silah ve gasp ettiği 2 bin 340 TL ile Sultangazi’de yakaladı. Gözaltına alınan şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Gasp olayı güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde markete müşteri gibi giren bir şahıs, reyonlardan aldığı ürünler ile kasaya geliyor. Market kasiyeri ürünleri sistemden geçirirken şüpheli bir anda belindeki silahı çıkarıyor. Şüpheli kasiyerden paraları istiyor. Şoka giren kasiyer paraları verince şüpheli koşarak marketten çıkıyor. Sokakta bir süre koşan şüpheli ardından bir taksiye biniyor.

Güncelleme Tarihi: 16 Ekim 2014, 18:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153