banner171

Gençlik ve Spor Bakanı Sultangazi’de

Gençlik ve Spor Bakanı Sultangazi’de

Gençlik ve Spor Bakanı Sultangazi’de
 Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay’ı makamında ziyaret ederek, ilçedeki spor alanlarını ve gençlere yönelik yapılan çalışmaları inceledi.
 
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay’ı makamında ziyaret etti.  Sultangazi Belediyesi’nin spor alanında yaptığı yatırımlar ve gençlere yönelik yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Bakan Bak,  ilçede spor alanlarını ve gençlere yönelik yapılan çalışmaları inceledi.

 
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit  Altunay ile birlikte  İsmetpaşa Mahallesi’nde yapımı devam eden gençlik merkezinde incelemelerde bulundu.  Sonraki adres ise Malkoçoğlu Mahallesi Şehit Polis Bülent Özkan parkı oldu.  Bakan Bak ve Başkan Altunay,  burada çocuklarla bir süre basketbol oynadı.

 
Cebeci Mahallesinde bulunan Sultangazi İsmetpaşa Spor Kulübü’nün yeni sahasını ziyaret eden Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay,  kaleciye penaltı çekti.

Güncelleme Tarihi: 07 Ağustos 2017, 11:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153