banner171

Gökhan Şentürk yuvaya döndü

Sultangazispor Onurspor'dan Gökhan Şentürk'ü renklerine bağlayarak BAL ligine güçlü bir kadroyla giriyor

Gökhan Şentürk yuvaya döndü

Sultangazispor’un altyapısında yetişen Gökhan Şentürk, geçen sezon Onurspor’da göstermiş olduğu performansla dikkatleri üzerine çekmişti.

Sultangazispor son yıllar göstermiş olduğu başarı grafiğini her yıl yükselterek hedefi olan 3. Lige emin adımlarla ilerlerken, her yıl kadrosunu daha da güçlendirerek mücadele edeceği ligin iddialı takımları arasında yer alıyor. Bu yıl da BAL liginde mücadele edecek olan Sultangazispor,  Onurspor’dan Gökhan Şentürk’ü kadrosuna katarak, ligden başarıyla çıkabilecek bir ekip oluşturmaya çalışıyor.

Gökhan Şentürk Sultangazispor’un formasını giyerken, “Dört yıl aradan sonra tekrar kulübüme geri dönmenin mutluluğunu ve heyecanını yaşıyorum. Sultangazispor’un altyapısında yetiştikten sonra yine ilçemizin takımı olan Onursporda futbol hayatıma devam ettim. Buradan Onurspor’daki sporcu arkadaşlarım ve yönetim kurulu üyelerine de teşekkür ediyorum.

Uzun bir aradan sonra Sultangazispor’a dönmek ve başarıda benimde katkımın olacağını hissetmek çok güzel bir duygu. İnşallah bu yılki mücadeleden de başarıyla çıkacak ve profesyonel lige adımızı yazdıracağız. Bu konuda elimden geldiği kadar katkı sunmaya söz veriyorum” dedi.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153