banner171

Kastamonu Daday Derneğinden,Başkan Ugun'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Kastamonu Daday Derneğinden,Sultangazi gençlik kolları Başkanı Ugun'a Hayırlı Olsun Ziyareti...

Kastamonu Daday Derneğinden,Başkan Ugun'a Hayırlı Olsun Ziyareti
 Sultangazi Kastamonu  Daday derneği çevre köyleri yardımlaşma ve dayanışma dernek başkanı Bülent Çetinkaya ve Yönetimi Kurulu Üyeleri ile birlikte Sultangazi Gençlik kolları başkanı Onur Uygun’u makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.


Merkezi Eyüp’te bulunan derneğin ikinci şubesi olan Sultangazi Daday derneği başkanı Bülent Çetinkaya,yaptığı kısa konuşmasında,11 Ocak 2015 tarihinde yapılan 2. Olağan kongrede İlçe Başkanı seçilen, Kastamonulu  hemşehrimiz Ak Parti Sultangazi gençlik kolları başkanı Onur Uyguna yeni görevinde başarılar dileriz.

Çetinkaya Konuşmasında;başkan Uygun gerek azmi ile gerek disiplini ile Sultangazi’de büyük işler başarabilecek. Rabbim çıktığı bu yolda kendisine yardımcı olsun" dedi.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Sultangazi Gençlik kolları başkanı Onur Uygun,Sultangazi Kastamonu Daday Derneği’nin Çalışmalarından dolayı  başarılar diledi. "Ak Parti Sultangazi teşkilatı olarak hep yanınızdayız diyerek,kendilerine ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum "dedi.

Güncelleme Tarihi: 17 Ocak 2015, 17:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153