banner171

Kastamonu Meclis Başkanı’ndan Sultangazi’ye Ziyaret

Kastamonu Gençlik Meclisi Başkanı Zülkif Ali Dal, Sultangazi Gençlik Meclisi’nin haftalık olağan toplantısına konuk oldu.

Kastamonu Meclis Başkanı’ndan Sultangazi’ye Ziyaret
 Sultangazi Gençlik Meclisi’nin 19 Ağustos tarihli Sultangazi Belediyesi Meclis Salonunda ki toplantısına, Kastamonu Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Zülkif Ali Dal misafir olarak katıldı.

Sultangazi Gençlik Meclisi Başkanı Mustafa Yiğit başkanlığında ki toplantıya Sultangazi Gençlik Meclisi Komisyon Başkanları ile Yönetim Kurulu Üyeleri de katıldı.
Kastamonu’nda Gençlik Meclisi olarak yaptıkları ve yapmayı planladıkları faaliyetleri aktaran Zülkif Ali Dal, Sultangazi Gençlik Meclisi’nin 2013 yılında Türkiye’nin en iyi gençlik meclisi olmasında bu yana Türkiye çapında isminin duyulduğunun ve çalışmalarının yakından takip ettiklerini belirtti. Dal, “Biz Kastomonu Gençlik Meclisi’nin şu an ki yönetimi olarak 1 yıldır görevdeyiz. Özellikle Eğitim alanında nitelikli gençlerin yetişmesi için çeşitli çalışmalarda bulunduk sizinle de ortak çalışmalar yapmak isteriz. Beni ağırladığınız için teşekkür ederim.” Dedi. 
İstanbul’da olmasından dolayı bizleri ziyaret etmek isteyen Zülkif Ali Dal kardeşime teşekkür ederim diyen Sultangazi Gençlik Meclisi Başkanı Mustafa Yiğit, Sultangazi gençliğinin yeni sezonda yeni bir anlayışla yeni çalışmalar yürüteceğini belirtti.  Yiğit, “ Birçok arkadaşımızın tatilde olması nedeniyle özellikle yeni eğitim-öğretim yılının başında çalışmalarımıza yoğun bir şekilde devam edeceğiz. Önümüzde ki dönemde Kastamonu Gençlik Meclisi ile de ortak çalışma yürütmek isteriz.”  diyerek sözlerini tamamladı. 
Toplantı hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.

Güncelleme Tarihi: 21 Ağustos 2015, 18:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153