banner171

Kemal Kılıçdaroğlu Sultangazi mitinginde konuştu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçim çalışmaları kapsamında Sultangazi'de halka hitap etti. Miting sonunda vatandaşları kalp işareti yaparak selamlaması dikkat çekti

Kemal Kılıçdaroğlu Sultangazi mitinginde konuştu

 Kılıçdaroğlu, partisince Sultangazi Meydanı'nda düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, katılımcılara teşekkür ederek, Adıyamanlıların selamını getirdiğini söyledi.

Daha güzel, huzurlu, kendi içinde barışık bir Türkiye için 7 Haziran'da sandığa gideceklerini ve ülkenin kaderini değiştireceklerini anlatan Kılıçdaroğlu, seçim bildirgelerini ve Merkez Türkiye Projesi'ni açıkladıktan sonra iktidarda olanların ezberlerinin bozulduğunu kaydetti.
Kemal Kılıçdaroğlu, "Şimdi bize iktidar olma görevi düşüyor. Türkiye'yi içinde bulunduğu bataklıktan çıkarıp, çağdaş Türkiye'yi kurmak için yeniden harekete geçmemiz gerekiyor. Anadolu'yu, İstanbul'u şaha kaldırmamız gerekiyor" diye konuştu.
Konuşması zaman zaman "Başbakan Kemal" sloganlarıyla kesilen Kılıçdaroğlu, "13 yıldır iktidardalar. Ülkenin hiçbir sorununu çözmediler. Kendi sorunlarını çözdüler. Yakınlarının, yandaşlarının sorunlarını çözdüler. Vatandaşın sorununu çözmediler. Vatandaştan koptular" ifadelerini kullandı.

"GENÇLER İÇİN ÇALIŞACAĞIM, MÜCADELE EDECEĞİM"
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, siyasi kavga istemediklerini ve refahı tabana yayacaklarını dile getirerek, seçim beyannamesinden örnekler verdi.
Kılıçdaroğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü:
"Gençler, sizlere güveniyorum. Gençler için çalışacağım, mücadele edeceğim. Sizi görmeyen, işsizliğe mahkum eden bir zihniyetle mücadele edeceğim. Sizi alınterinizin, emeğinizin karşılığı olan iş bulma vaadini yerine getireceğim. Her 5 gençten biri işsiz. İşsizlik sorununu çözmek boynumun borcudur. 100 yılın projesini, Merkez Türkiye Projesi'ni hazırladık. Anadolu'yu güçlendireceğiz. 2 milyon 200 bin gence iş imkanı sağlayacağız. Proje bittiğinde her yıl 140 milyar dolar katma değer yaratacağız. Artık insanlar ülkelerinden, bölgelerinden, köylerinden kopup, büyük kentin varoşlarına gelmeyecekler. Herkese bulunduğu yerde işi, aşı getireceğiz."

"BÜTÜN VAATLERİMİZ SANTİM SANTİM DÜŞÜNÜLDÜ"
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, parlamentoya Türkiye'de yabancıların çalıştırılması hakkında kanun tasarısının getirildiğini hatırlatarak, Türkiye'de 6 milyon 250 bin işsizin olduğunu ve yabancıların çalıştırılması için kanun getirileceğini söyledi.
Türkiye'deki işsizlere ve onların ailelerine seslenen Kılıçdaroğlu, "Senin çocuğunun işsizliğini düşünen, ona iş bulunması için proje üreten, çabalayan, emek harcayan, alınteri döken benim. 7 Haziran'da sandığa gideceksin işsiz kardeşim. Sen de uyan ve sen de 'Bu ülkeyi bataktan ancak CHP kurtarabilir' de" değerlendirmesinde bulundu.
Kılıçdaroğlu, Türkiye ve Türkiye'de yaşayan insanlar için çalıştığını, onlara inandığını ve güvendiğini vurgulayarak, konuşmasını şöyle sürdürdü:
"Hiç endişe etmeyin. Bütün vaatlerimiz, santim santim düşünülmüş vaatler. Bütün vaatlerimiz insana dokunan vaatler, bütün vaatlerimiz, taahhütlerimiz, projelerimiz daha güzel bir Türkiye için. Bütün projelerimiz daha mutlu bir Türkiye için. Ben bu güzel ülkede sokaklarda çatık kaşlı insanların dolaşmasını istemiyorum. İstiyorum ki herkes güler yüzle, huzur içinde gezsin.
Hiç endişe etmeyin, yasak diye bir kavram CHP iktidarında olmayacak. Üniversite gençleri siz de üzülmeyin. 13 yılda yurt sorununu çözemediler. Sözüm söz, bir yıl içinde hiç bir öğrenci 'benim yurdum yok' demeyecek. Sizlere birer, ikişer kişilik, sıcak suyu ve internet erişimi olan, ücret ödemeden yararlanacağınız bütün imkanları sağlayacağım. Çünkü gençler bizim umudumuzdur, geleceğimizdir. Onlara güveniyorum, sonuna kadar da güvenmeye devam edeceğim."

Güncelleme Tarihi: 03 Haziran 2015, 11:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153