banner171

Mustafa Birinci Sultangazi Belediye Başkan aday adayı oldu

Sultangazi Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Birinci, görevinden istifa ederek Sultangazi Belediye Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Mustafa Birinci Sultangazi Belediye Başkan aday adayı oldu

Mustafa Birinci ,Sultangazi AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Cemil Keskin’e başvuru dosyasını teslim etti.

 Mustafa Birinci konuşmasında,"Yaklaşık 10 yıldır Belediye Başkan Yardımcısı olarak görev yaptığım Sultangazi ilçesine daha iyi hizmet verebilmek için bu kutlu yolda bende varım diyerek Sultangazi Belediye Başkanlığına Aday Adaylığı Başvurumu Yaptım. İlçemiz adına Hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum dedi.

MUSTAFA BİRİNCİ KİMDİR?

1968 yılında Trabzon’da doğdu. İlk, Orta ve Lise öğrenimini Trabzon’da tamamladı. 1989 yılında İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi Kocaeli Mühendislik Fakültesi Jeofizik Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Sebahattin Zaim Üniversitesinde Yüksek Lisans yaptı.(Kentsel Dönüşüm Ve Çevresel Etkileri).1996 yılında Gaziosmapaşa Belediyesinde memuriyete başladı. Sırasıyla Zabıta Müdür Yardımcısı, Yapı Kontrol Müdür Yardımcısı ve Yapı Kontrol Müdürü olarak görev yaptı.1998-2007 yılları arasında Memursen Konfederasyon’una bağlı Bembirsen Sendikası 5 Nolu Şube Başkanlığında; Şube Başkanı ,Yönetim Kurulu Üyesi ve Mali Sekreter olarak görev yaptı.Geçmişte Trabzon Of Çataldere Köyü Kültür Ve Yaşatma Derneğinde 4 yıl dernek başkanlığı yaptı.Şu an TDF (Trabzon Dernekler Federasyonu)’unda Genel Başkan Yardımcısı olarak görevine devam etmektedir. Aynı zamanda EYAD (Erdemli Yöneticiler Derneği)’inde Sosyal İşler Genel Başkan Yardımcısı olarak görev yapmaktadır.2009 yılında  Sultangazi İlçesinin kurulmasıyla Sultangazi Belediyesinde Teknik Başkan Yardımcısı olarak göreve getirildi. Halen görevine devam etmekte olup evli ve iki çocuk babasıdır.

Güncelleme Tarihi: 12 Kasım 2018, 12:25
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ayselin Topuz
Ayselin Topuz - 6 ay Önce

Ben koah hastasıyım 8 yıl önce eşimden ayrıldım, lösemi tedavisi görmüş yüzde 60 engelli oğlumla uğurmumcu mahallesinde oturuyorum oğlum Alperen Sabri Köse stareji müdürlüğünde geçen yıl stajyer olarak bir dönem belediyemizdeydi, başkanım sizden ricam belediyemizde oğlumu bir konumda değerlendirin iş sahibi yapın saygılarımla...

SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153