banner171

Nurcan Öztürkmen Başkan yardımcılığına atandı

Nurcan Öztürkmen Başkan yardımcılığına atandı

Nurcan Öztürkmen Başkan yardımcılığına atandı

31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinin tamamlanmasının ardından Sultangazi Belediye Başkanlığı görevine başlayan Abdurrahman Dursun yoğun tebrik ve kutlama ziyaretlerinin ardından belediye başkan yardımcılığı görevlendirmelerini de kısa sürede tamamladı.
Sultangazi Kadın Kolları Başkanı Nurcan Öztürkmen, belediye başkan yardımcılığına getirildi.

Sultangazi’nin sevilen isimlerinden olan  Öztürkmen, geçmişten bugüne bütün bilgi birikim ve tecrübesiyle daha çok hizmet etme yolunda adımlarını attı.


Nurcan Öztürkmen Kimdir?
1979 Kastamonu ‘da doğdu. İlk ve Orta öğrenimini Kastamonu da tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi Su Ürünleri bölümünden mezun oldu ardından Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme ve Adalet bölümünü bitiren Öztürkmen halen İstanbul Üniversitesi Tarih Bölümü 3.sınıf öğrencisi olarak eğitim hayatına devam etmektedir. 2008 yılında Sultangazi’ nin İlçe olması ile birlikte; Kadın Kolları Mahalle Başkanlığı, Kadın Kolları İlçe Teşkilat Başkanlığı, Kadın Kolları Siyasi ve Hukuki işler Birim Başkanlığı görevlerinin sürdürdü. 2012 yılından bu yana AK Parti Sultangazi İlçe Kadın Kolları Başkanlığı görevini yürütmektedir. Ayrıca 2009 yılından bu yana Sultangazi Belediyesi Kadın Meclisi Başkanlığı görevini de yürütmektedir. Evli ve 1 çocuk annesidir.

Güncelleme Tarihi: 30 Nisan 2019, 21:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153