banner171

Sporcu Başkan Aydın’dan sporcu gençlere tam destek sözü

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın’ın bugünkü misafirleri arasında Prof. Kaya Gürsel Ortaokulu Kız Futbol Takımı ile Mareşal Fevzi Çakmak Lisesi Futbol Takımı vardı.

Sporcu Başkan Aydın’dan sporcu gençlere tam destek sözü
Her iki okulun müdürleri, önümüzdeki günlerde il dışında oynayacakları Türkiye Şampiyonası maçları için Başkan Aydın’dan destek istedi.

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın bugün makamında İstanbul Yıldız Kız Futbol Şampiyonası’nda üçüncü olan Prof. Kaya Gürsel Ortaokulu Kız Futbol Takımı ile İstanbul’da düzenlenen liselerarası Futsal Şampiyonası’nda ikinci olan Mareşal Fevzi Çakmak Lisesi Futbol Takımı’nı ağıladı. Her iki okul takımı da Başkan Remzi Aydın’ın odasına kazandıkları kupalarla geldiler. Her iki okulun müdürleri, Başkan Aydın’dan katılacakları Türkiye Şampiyonası’nda oynayacakları il dışı karşılaşmalar için destek istediler.
SPORCU BAŞKAN AYDIN’DAN GENÇLİĞE VE SPORA TAM DESTEK
Başkan Remzi Aydın her iki okul takımını başarılarından dolayı tebrik ederek, “Biz gençliğin, sporun, eğitimin yanındayız. Sizlere destek olacağız. Madem başarılar kazanmışınız, yeni başarılar kazanmanız için her zaman sizlerin yanındayız” dedi. Başkan Aydın ayrıca her iki takıma da eşofman ve futbol topu hediye edeceğini belirtti. Ziyaretlerin sonunda ise Başkan Aydın, her iki okul takımının kalecilerine şut çekti.

Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2015, 16:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153