banner171

Suçüstü Yakalanan Hırsızlar Kaçtı

Sultangazi’de kamyon kasasındaki plastik ham maddesini gözüne kestiren hırsızlar, kamyon sürücüsüne yakalanınca kaçtı.

Suçüstü Yakalanan Hırsızlar Kaçtı
 Sultangazi'de kamyon kasasındaki plastik ham maddesini gözüne kestiren hırsızlar, kamyon sürücüsüne yakalanınca kaçtı.
Olay, Sultangazi'de geçtiğimiz günlerde saat 13.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, plakası tespit edilemeyen bir minibüsle gelen 4 şüpheli, yol kenarında park halindeki bir kamyonun yanına yanaştı. İçerisinde maddi değeri yüksek plastik hammaddesi bulunan malzemeleri gözüne kestiren hırsızlar, malzemeleri çalmak için işe koyuldu. Hırsızlar, daha fazla mal çalabilmek için önce minibüsteki halıyı yol kenarına fırlattı, ardından kamyon kasasına yöneldi. Hırsızlar, kamyon sürücüsünün kendilerini son anda fark etmesiyle bir anda panik yaşadı. Hırsızlar, üzerlerine doğru gelen kamyon sürücüsüne yakalanmamak için geldikleri minibüse binerek hızla olay yerinden kaçtı. Panik halde kaçan hırsızların kaçarken yol kenarına bıraktıkları halıyı almaya dahi vakit bulamadan kaçtıkları görüldü.

OLAY ANI İŞYERİNİN GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Yaşanan hırsızlık olayı çevredeki bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Görüntülerde, olay yerine bir minibüsle gelen 4 şüphelinin araçtan indikten sonra kamyonu inceledikleri ve ardından araçlarında bulunan halıyı yol kenarına fırlatarak harekete geçtikleri görülüyor. Görüntüler, hırsızların kamyon kasasına çıkar çıkmaz kendilerini gören kamyon sürücüsünün olayı fark etmesiyle geldikleri minibüsle uzaklaşmalarıyla son buluyor.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye aldı. Şüphelilerin yakalanması için çalışmalar sürüyor. 

Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2015, 16:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153