banner171

Mustafa Ceceli Gaziosmanpaşa’ya Geliyor...

Bu yıl 91. yılı kutlanacak olan Cumhuriyet Bayramı'nın coşkusu, Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında düzenleyeceği 'Cumhuriyete Özel Konser' ile renklenecek.

Mustafa Ceceli Gaziosmanpaşa’ya Geliyor...

Son yılların en başarılı seslerinden olan ve tüm Türkiye'nin gönlünde taht kuran ünlü sanatçı Mustafa Ceceli, Cumhuriyet Bayramı'nda vereceği özel konserde en güzel şarkılarını Gaziosmanpaşalılar  için seslendirecek.
28 Ekim 2014 Salı günü saat 19.00'da Gaziosmanpaşa Meydanda düzenlenecek olan 'Cumhuriyet Bayramı Özel Konseri'ne tüm Gaziosmanpaşalılar ücretsiz olarak katılabilecek.
Gaziosmanpaşa  Belediye BaşkanıHasan Tahsin Usta, 29 Ekim Cumhuriyet Konseri'ne tüm vatandaşları davet ettiklerini söylerken;"Cumhuriyet Bayramımızın coşkusunu hep birlikte yaşayalım" dedi.

Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2014, 12:01
YORUM EKLE
YORUMLAR
MİSAFİR
MİSAFİR - 9 yıl Önce

çocuk parki şehi̇t ayhan akgün parki önünde bugün fünye i̇le patlayici i̇mha edi̇ldi̇ sebebi̇ i̇se parkin önünde bulunan çöp konteynirlari. çocuk parki pi̇sli̇k i̇çi̇nde ve çocuk sağliğini tehli̇ke eder boyutlarda. beledi̇ye başkani etki̇nli̇klerde ni̇kah memurluğu yapiyor ama bi̇r kez olsun mahallemi̇zde ve parkimizda kendi̇ni̇ görmedi̇k. şehi̇t ayhan akgün çocuk parki önünden çöp konteynirlarini kaldirin. çocuklarimizin sağliğini bozacak unusrlari i̇stemi̇yoruz.park alkol ve uyşturucu yuvasi hali̇ne geldi̇ beledi̇ye nerede ? neden i̇lgi̇lenmi̇yor ? başkan göreve !!!!

SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153