banner171

Sultangazi Belediyesi’nden Öğrencilere İftar

Sultangazi Belediyesi’nden Öğrencilere İftar

Sultangazi Belediyesi’nden Öğrencilere İftar
 Sultangazi'de eğitim gören öğrenciler ve aileleri, Sultangazi Belediyesi Selçuklu Obası'nda düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.Sultangazi'de eğitim gören öğrenciler ve aileleri, Sultangazi Belediyesi Selçuklu Obası'nda düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi. Öğrenciler, yoğun bir eğitim döneminin ardından hem iftar yemeğinde buluşmanın hem de paylaşmanın mutluluğunu yaşadı.

Sultangazi Belediyesi, ilçede eğitim gören başarılı öğrencileri düzenlediği iftar yemeğinde bir araya getirdi. Sultangazi Belediye Binası yanındaki Selçuklu Obası'nda gerçekleşen iftar yemeğine Sultangazi Kaymakamı Ali Uslanmaz, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, ilçedeki okullarda eğitim gören öğrenciler ve aileleri katıldı.Yoğun bir eğitim yılının ardından Cuma günü son ders zilinin çalmasıyla karne alacak olan öğrencilerin buluştuğu iftarda öğrenciler, yaşıtlarıyla bir araya geldi. Ezanın okunmasıyla aynı sofraları paylaşan öğrenciler ve aileleri hep birlikte oruçlarını açtı.

Öğrenciler hem yaşıtlarıyla bir araya gelmenin hem de paylaşmanın mutluluğunu yaşadı.Başkan Altunay'dan öğrencileri müjdeRamazan ayında insanların hep birlikte paylaşmanın tadına vardığı güzel etkinlikler düzenlenmesinin önemine dikkat çeken Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, "Bu akşam öğrencilerimizle geleceğimizi emanet edeceğimiz yavrularımızla birlikte olmanın mutluluğu ve sevinci içindeyiz. Öğrencilerimize bir de müjde vermek istiyorum. Gençlerimizin bir kısmını Enez'deki kampımızda, bir kısmını Sultangazi İzci kampında misafir edeceğiz" dedi. Kaynak: Sultangazi Belediyesi’nden Öğrencilere İftar 

Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2017, 16:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153