banner171

Sultangazi Belediyesi'nin Çocuklara Yönelik Projeleri Görücüye Çıktı

Sultangazi Belediyesi, Birinci Uluslararası Çocukların Şehri Kongresi’nde kurduğu stantla çocukların sosyal, bedensel ve zihinsel gelişime katkılar sunan birçok projeyi ziyaretçileriyle buluşturdu.

Sultangazi Belediyesi'nin Çocuklara Yönelik Projeleri Görücüye Çıktı
 Sultangazi Belediyesi, Birinci Uluslararası Çocukların Şehri Kongresi'nde kurduğu stantla çocukların sosyal, bedensel ve zihinsel gelişime katkılar sunan birçok projeyi ziyaretçileriyle buluşturdu. Standı ziyaret eden minikler, ahşap kütüphanesinde gönüllerince eğlendi.
Marmara Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen 1. Uluslararası Çocukların Şehri Kongresi, üye belediyelerin kurduğu stantlara ev sahipliği yaptı. Harbiye Askeri Müzesi'nde gerçekleştirilen kongrede minik mucitlerin projelerinden el sanatlarına kadar çok sayıda etkinliğin yer aldığı stantlar, ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gördü. Çocukların zihinsel ve bedensel gelişimlerine yönelik projelere imza atan Sultangazi Belediyesi de açtığı stantta ahşap atölyesi, izci kampları projesi ve Dünya yetimlerini Sultangazi'de buluştuma projelerini tanıttı.

Özellikle ahşap kütüphanesi minik ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü. Ahşap oyuncakları yakından inceleme fırsatı bulan öğrenciler, kendileri için hazırlanan hediyeleri de alarak stanttan ayrıldılar.

"SULTANGAZİ BELEDİYESİ HER DAİM ÇOCUKLARIN YANINDA"

Sultangazi Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü'nde görevli Mimar Emine Yılmaz, tüm çocukları etkinliğe davet ederek, "Sultangazi Belediyesi Bugün her daim çocukların yanında olduğunu ifade etmek için 1. Uluslararası Çocukların Şehri Kongresi'ne katıldı. Bugün burada standımızda çeşitli ahşap oyuncaklarla oyunlar oynuyoruz" dedi

Çocuklara yönelik yapılan projelere ilişkin bilgiler veren Yılmaz," Anaokulları için hazırladığımız ahşap kütüphanemizin tanıtımını yapıyoruz. 23 Nisan'da yetim buluşmamız var bunun tanıtımını yapıyoruz. Yıllardan beri süren izci kampı projemizi tanıtıyoruz. Standımızı ziyaret edenleri eğlence bekliyor. Standımıza uğrayanlarla bu organik ahşap oyuncaklarla oynuyoruz. İlgi çok fazla topaç oyuncaklara daha çok yetişkinler ilgi gösteriyor. Bu oyuncaklar onların dönemlerini yansıttığı için Onlar büyük bir zevkle oynamak istiyorlar" ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 13 Nisan 2015, 01:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153