banner171

Sultangazi'de arkadaşlarıyla piknik yaparken uçurumdan atlayan genç kız hayatını kaybetti

Sultangazi'de, 4 arkadaşı ile piknik yapan, 15 yaşlarındaki Elif Ç. arkadaşlarının iddiasına göre uçurumdan atladı.

Sultangazi'de arkadaşlarıyla piknik yaparken uçurumdan atlayan genç kız hayatını kaybetti

Sultangazi'de, 4 arkadaşı ile piknik yapan 15 yaşlarındaki Elif, arkadaşlarının iddiasına göre uçurumdan düşerek can verdi. Elif'in iki erkek arkadaşı olay yerinden kaçarken, iki kız arkadaşı ise olay yerinde saatlerce ağladı. Ekiplerin uzun süren çalışmaları sonucu genç kızın cansız bedeni kayalıklardan çıkarıldı.


Dün akşam saatlerinde Cebeci Mahallesi Taş Ocaklar mevkiinde yaşanan olayda, Elif Ç. ve 4 arkadaşı piknik yapmak için ormanlık alana gitti. Burada bir süre eğlenen gençlerin iddiasına göre, Elif Ç. sevgilisinden ayrıldığı için uçurum kenarına giderek uçurumdan düştü.

OLAY SONRASI ERKEK ARKADAŞLARI KAÇTI
Elif Ç'nin., uçurumdan düştüğünü gören iki erkek arkadaşı olay yerinden kaçarken, Elif Ç.'nin iki kız arkadaşı ise olay yerinde kalarak saatlerce ağladı. Haber verilmesi üzerine olay yerine polis itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sultangazi'de genç kız uçurumdan düştü, pikniğe gittiği erkek arkadaşları kaçtı

CANSIZ BEDEN 4 SAAT SÜREN ÇALIŞMAYLA ÇIKARILABİLDİ

Ekiplerin çalışmalarını devam ederken, polis ekipleri iki genç kızın ifadesini almak üzere polis merkezine götürülürken, ekipler uçurumdan düşen Elif Ç.'nin cansız bedeninin bulunduğu kayalık alandan çıkarmak için çalışma başlattı. Yaklaşık 4 saat süren çalışmalar sonucu genç kızın cansız bedeni bulunduğu yerden çıkarıldı. Ceset otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Sultangazi'de genç kız uçurumdan düştü, pikniğe gittiği erkek arkadaşları kaçtı

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153