banner171

Sultangazi Spor'da Beklenen Karar

Sultangazispor Kulübü Yönetim Kurulu Üyleri Başkan Nevzat Yılmaz'ın istifasını kabul etmediler.

Sultangazi Spor'da Beklenen Karar

Geçtiğimiz günlerde sağlık problemlerinden dolayı Sultangazispor Kulüp Başkanlığından istifa ettiğini açıklayan Nevzat Yılmaz, Sultangazispor Kulübü Yönetim Kurulunun kararıyla tekrar görevinin başına döndü.

 

Kulüp Başkanı Nevzat Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri iftar yemeğinde bir araya geldiler. Yemek sonrası yapılan toplantıda Nevzat Yılmaz’ın istifası yöneticiler tarafından kabul edilmedi. Sultangazi’de şok etkisi yaratan istifa sonrası, dün akşam alınan karar futbol camiası içerisinde sevinçle karşılandı.


Toplantı sonrası ivedispor.com’a konuşan Sultangazispor Kulüp Başkanı Nevzat Yılmaz,” Bugün toplantıda gördüğüm teveccüh ve ilgi beni mutlu etti. Yapmış olduğumuz toplantıda yönetim kurulundaki arkadaşlarım istifamı kabul etmediler. Görevimin başındayım” dedi. Yılmaz konuşmasına şöyle devam etti;

 

“Görevimin başındayım”

 

İki gün önce sağlık sorunlarımdan dolayı istifamı yönetim kuruluna sunmuştum. Bugün yaptığımız toplantı neticesinde yönetim kurulundaki arkadaşlarım istifamı kabul etmediler. İnanın öyle bir süreçteyiz ki takımımız hazır, her şey hazır fakat bazı sıkıntılar insanı öyle bir yola getiriyor ki, çıkış bulamıyorsunuz. Öyle sıkıntılı bir dönemde aldığım bir karardı. Bugün toplantıda gördüğüm teveccüh ve ilgi beni mutlu etti. Ve bugün yönetim kurulundaki arkadaşlarım istifamı kabul etmediler. Sultangazispor’a yapmak istediğim hizmetlerin henüz yarısında bile değilim. Bu kulübü profesyonel yapmak adına sözler verdik.

“Sultangazispor ihtiyacı olan tesislere 1 ay içerisinde kavuşacak”

 

Yaşan süreçte Belediye Başkanımız Sayın Cahit Altunay bizleri makamına davet ederek sıkıntılarımız dinledi. Ve çözüm noktasında daha hızlı çalışmalar yapması yönünde verdiği sözler beni mutlu etti. Yerel yönetimin bu konuda duyarlı olduğunu gördüm. Demek ki Sorunumuz var. Fakat çözülemeyecek sorun değil. İnanıyorum ki kısa sürede bu sorunlar çözülecek Sultangazispor hak ettiği, ihtiyacı olan tesislere 1 ay içerisinde kavuşacak. Sultangazispor’un yolu açık, önü açık. Umarım her şey daha güzel olacak.

 

 

Sultangazispor Kulübü ikinci Başkanı Hüseyin Kolçak, Genel Sekreter Ali Rıza Topçu ve Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Hakkı Şimşek yaşanan istifa süreci ve yapmış oldukları toplantıyı değerlendirerek, yönetim içerisinde yeni bir yapılanmaya gideceklerini söylediler.

 

2.Başkan Hüseyin Kolçak; Sevgili başkanımız Nevzat Yılmaz’ın istifa etme yönündeki tavrı bizleri son derece üzmüştür. Ama yönetim kurulumuzun tam teşekkül başkanımıza destek çıkması hepimizi sevindirdi. Başkanımızın Sultangazispor kulübünü daha iyi yerlere getireceğine inanıyorum. Biz desteğimizi sonuna kadar başkanımıza ve kulübümüze vereceğiz. Mutlaka her çatıda bir çatlak oluyor. Biz bu akşam o çatlakları da kapattığımıza inanıyorum. Sultangazispor Kulübü geleceği parlak, umutlu ve güvenilir yönetimle iyi yerlere geleceğine canı gönülden inanıyorum.

Genel Sekreter Ali Rıza Topçu; Bu akşam çok önemli toplantı yaptık. Nevzat başkan iki gün önce istifa etmişti. Bu akşam bu istifa yönetim kurulumuz tarafından kabul edilmedi. İnsanlar genelde bir şey kaybettikleri için çok üzülürler. Kaybettikten sonra insanların değerini anlarız. Bugün biz hiç bir şey kaybetmeden tekrar yeniden kenetlendik. Yolumuza devam kararı aldık. İnanıyorum ki bu hırs ve azimle Bal Liginde başarılı olup Sultangazispor kulübünü profesyonel yapmayı hedefliyoruz. İlerleyen günlerde yönetim kurulunda görev anlamında bazı değişiklikler olacak. Yönetim kurulunda yeni bir yapılanmaya gideceğiz.(İvedispor)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153