banner171

Sultangazi SYDV kamu personeli alım başvuruları başladı

Sultangazi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı SYDV 2.867 TL ile 3.154 TL arasında maaşla kamu personeli alımı yapacak. İstanbul Sultangazi SYDV personeli yılda 2 kez ikramiye alacak. SYDV başvurusu için son tarih 15 Ağustos 2016 olarak ilan edildi.Kaynak: Sultangazi SYDV kamu personeli alım başvuruları başladı

Sultangazi SYDV kamu personeli alım başvuruları başladı
 Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Emirdağ Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) bünyesinde görevlendirilmek üzere bir kamu personeli alımı yapacağını ilan etti. Sultangazi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) bir sosyal yardım ve inceleme görevlisi alımı yapacak. Sultangazi SYDV personel alım ilanına başvuru şartları, SYDV personeli maaşları, İstanbul Sultangazi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı sosyal yardım ve inceleme görevlisi kamu personeli ilanına son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor.

Sultangazi SYDV kamu personeli ilanına başvuruda bulunmak isteyen adayların, üniversitelerin 4 yıllık İktisat, İşletme, Muhasebe ve Maliye bölümlerinin herhangi birinden mezun olmaları gerekiyor. Adayların, ÖSYM tarafından 2015- 2016 yılında lisans mezunları için yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavında KPSS P3 puan türünde en az 60 puan almış olma şartı aranıyor. Muhasebe ve muhasebe programı kullanma bilgisi ile tecrübesine sahip olmaları ve bu alanda en az bir yıllık tecrübeye sahip olarak bunu belgelendirmeleri isteniyor. İlana erkek adaylar başvuruda bulunabilirler. Adayların 18 yaşını bitirmiş ve 35 yaşından gün almamış olmaları gerekiyor.

Sultangazi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) kamu personeli alım ilanına başvurular 15 Ağustos 2016 tarihi itibariyle son bulacak. İlana başvurular aile ve sosyal politikalar bakanlığının sosyal yardımlar internet sitesinden yapılacak. İstanbul Sultangazi SYDV Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı sosyal yardım ve inceleme görevlisi maaşları 2.867 TL ile 3.154 TL arasında vakfın bulunduğu ilçe sınıflandırmasına göre değişiyor. Sultangazi SYDV personeli Ocak ve Temmuz aylarında olmak üzere yılda iki kez ikramiye alıyor. İstanbul Sultangazi SYDV sosyal yardım ve inceleme görevlisi ilanına başvuru için TIKLAYINIZ.


Güncelleme Tarihi: 08 Ağustos 2016, 15:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153