banner171

Sultangazi'de 3 Kişinin Ölümüyle İlgili Bir Kişi Yakalandı

Sultangazi'de yaklaşık 5 ay önce kimliği belirsiz kişiler tarafından kahvehaneye yapılan ve 3 kişinin öldüğü silahlı saldırının zanlılarından birisi yakalandı.

Sultangazi'de 3 Kişinin Ölümüyle İlgili Bir Kişi Yakalandı
 Sultangazi'de yaklaşık 5 ay önce kimliği belirsiz kişiler tarafından kahvehaneye yapılan ve 3 kişinin öldüğü silahlı saldırının zanlılarından birisi yakalandı. Kahvehanenin taranmasından aynı aileden Tuncay Çelik, Deniz Çelik ve akrabaları Özkan Kara öldürülmüştü. Aynı apartmanda oturdukları belirlenen zanlı ile maktuller arasında daha önce yaşanan bir tartışmanın sonucu cinayetin gerçekleştiği belirtildi.
Sultangazi Esentepe Mahallesi'nde 18 Mayıs 2014 tarihinde meydana gelen olayda bir kahvehane silahlı kişiler tarafından taranmıştı. Saat 21.30 da meydana gelen silahlı saldırıda aynı aileden Tuncay Çelik, Deniz Çelik ve Özkan Kara hayatını kaybetmişti. Saldırıdan sonra başlatılan soruşturmada polis zanlıların kimliklerini kısa sürede tespit etti. Olayla ilgili yapılan çalışmada saldırıda hayatını kaybedenlerle aynı apartmanda oturdukları belirlenen 2 kişinin saldırıyı yaptıkları tespit edildi. Şüphelilerden E.B. olaydan sonra kaçtığı Adana'da önceki gün yakalandı.

Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilen E.B.'nin verdiği ifadesinde maktullerle aralarında daha önceden yaşanan bir tartışmanın ardından husumet oluştuğunu söylediği öğrenildi. Poliste işlemleri tamamlanan şüpheli E.B. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Polis olayla ilgili bir kişiyi daha arıyor.

DHA

Güncelleme Tarihi: 01 Ekim 2014, 18:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153