banner171

SULTANGAZİ’DE BEDAŞ İLE İSTİŞARE TOPLANTISI

Sultangazi Belediyesi, Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. (BEDAŞ) yöneticileri ile muhtarları bir araya getirdi.

SULTANGAZİ’DE BEDAŞ İLE İSTİŞARE TOPLANTISI
Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay’ın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda; muhtarlar elektrikle ilgili taleplerini yetkili kurum olan BEDAŞ’ın Genel Müdürü Abdullah Atalay’a iletme imkanı buldu.

Sultangazi Belediyesi, BEDAŞ yöneticileri ile muhtarları toplantıda bir araya getirdi. 50. Yıl Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplantıya Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, BEDAŞ Genel Müdürü Abdullah Atalay, belediye başkan yardımcıları, BEDAŞ yetkilileri ile muhtarlar katıldı. Mahalle muhtarları, düzenlenen toplantıda ilçedeki elektrik konusundaki talep ve önerilerini yetkili kurum olan BEDAŞ’a iletme imkanı buldular.

Toplantıda konuşan Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, ilçeyi ilgilendiren her konuda kamu kurum ve kuruluşlarıyla işbirliği içinde çalıştıklarını söyledi. Başkan Altunay; muhtarların sorularına birinci ağızdan cevap bulabilecekleri bu tür toplantıların devam edeceğini belirtti.

Muhtarları dinleyen BEDAŞ Genel Müdürü Atalay, vatandaşların 186’ya ulaşamamaları halinde sosyal medya ile bilgi alabileceklerini söyledi. Vatandaşlara sosyal medya aracılığıyla arızaların bilgilerini aktaracaklarını kaydeden Atalay, “Vatandaşlarımızın arıza zamanlarında yoğunluktan dolayı 186’ya ulaşmaları zorlaşıyor. Sosyal medya üzerinden arızanın nerede ve ne zaman giderileceğine dair bilgileri vereceğimiz bir paylaşım ağı kuracağız” dedi.
Sokak ve caddelerdeki aydınlatma sistemlerini de uzaktan izleme sistemi kurduklarını kaydeden Atalay, “Aydınlatmaların yanıp yanmadığına dair tüm bilgileri uzaktan izleme sistemiyle öğreneceğiz. Bununla ilgili bir ekip oluşuyor. Aydınlatmalarla ilgili başvurular sistemle beraber ortadan kalkacak” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2015, 17:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153