banner171

Sultangazi'de Bıçaklanan futbolcunun sağlığı iyiye gidiyor

Sultangazi Cebeci’de kavga eden iki grubun arasında kalarak bıçaklanan Gaziosmanpaşa temsilcilerinden Şemşipaşaspor’un 16 yaşındaki futbolcusu M.B’ın sağlık durumu iyiye gidiyor.

Sultangazi'de Bıçaklanan futbolcunun sağlığı iyiye gidiyor

5 sezondur Şemşipaşaspor forması giyen M.B, Salı günü Sultangazi Cebeci Mahallesinde bir marketin önünde çıkan kavgayı izlerken, kaçan taraflardan birisinin aniden saldırması sonucunda sol baldırından yaralanmıştı. Çok fazla kan kaybeden genç futbolcu, ilk müdahaleden sonra Gaziosmanpaşa Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınmıştı.  
Futbolcusunun durumu hakkında bilgi veren Şemşipaşaspor’un Antrenörü Recep Süzen, M.B’ın sağlık durumunun iyiye gittiğini ve birkaç gün sonra hastaneden taburcu edileceğini açıkladı. 5 sezondur Gaziosmanpaşa ekibinde forma giyen M.’nın, kavga eden grubu uzak mesafeden izlerken saldırganın aniden gelerek sol baldırını vurduğunu öğrendiklerini ifade eden Süzen, futbolcusunun çok fazla kan kaybettiğini ancak ambulansın kısa sürede gelmesi sonucunda futbolcusunun hayati tehlikeyi atlattığını sözlerine ekledi.
M.B’ın bıçaklandığı yerde daha önce de Zara Ekinlispor’un 16 yaşındaki kalecisi Servet Dündar, bıçaklanmış ve genç kaleci tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.
Ali Kemal Demir

Güncelleme Tarihi: 13 Ocak 2018, 02:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153