banner171

Sultangazi'de bir sürücü Otomobille Büfeye Girdi

Sultangazi'de bir sürücü direksiyon hakimiyetini kaybettiği kiralık otomobiliyle, yol kenarındaki kaldırıma çarptıktan sonra bitişiğindeki kapalı Tekel bayiine girdi

Sultangazi'de bir sürücü  Otomobille Büfeye Girdi
Bitişiğindeki gecekondunun da hasar gördüğü kazada, ölen yada yaralanan olmadı.

Zübeyde Hanım Mahallesi, 1426 Sokak 56 numarada önceki gün saat 01.30 sıralarında meydana gelen kaza, iddialara göre şöyle gelişti:

34 VD 5141 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarındaki kaldırıma çarptı. Bir anda havalanan otomobil, bir bölümü Tekel bayisi, bir bölümü ikamet olarak kullanılan Şengül Evren ve ailesinin oturduğu tek katlı gecekondudan içeri girdi. Demir kapı ve vitrini kırarak içeri giren otomobil, kapalı olan büfeyi tamamen kullanılamaz hale getirdi. Evin çatısı ve duvarlarının da zarar gördüğü kaza sırasında otomobilin şoförü ise olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri incelemelerinin ardından işyerine giren otomobili çekici yardımıyla çıkartarak otoparka çekti.

Kiralık olduğu tespit edilen otomobil kaza yerinden kaldırıldı. Polis, otomobilin kiralandığı şirketin sahibi ile gecekondunun sahibi Gülali Kemer'in ifadelerini başvurdu. İfadesinde evinde 15 bin TL'lik hasar meydana geldiğini belirten Kemer, kazaya neden olan şoförden de şikayetçi oldu. Gecekondu ve büfenin kiracısı Şengül Evren de, " Bayram sonrası olduğu için işyerini erken kapatmıştık. Gece büyük bir gürültüyle uyandım. Bomba atıldı sandım. Ayağı kalkıp sağıma baktığımda bir otomobil dükkandaydı. Şoför de bırakıp kaçmış" dedi.



YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153