banner171

Sultangazi'de Çaldıkları televizyonu sokakta böyle taşıdılar

Sultangazi'de pencere camını kırarak girdikleri evden LCD televizyon ve bilezik çalan biri kadın 4 kişi polis tarafından yakalandı.

 Sultangazi'de pencere camını kırarak girdikleri evden LCD televizyon ve bilezik çalan biri kadın 4 kişi polis tarafından yakalandı. Güvenlik kameraları tarafından görüntülenen olay sırasında şüphelilerin televizyonu bir battaniyeye sararak evden çıkarttıkları, yolun karşısına geçirip bir süre dinlendikten sonra olay yerinden yaya olarak kaçtıkları görüldü. Şüphelilerden biri kadın iki kişi tutuklandı.
GÜVENLİK KAMERALARINA YAKAKLANDILAR

Yunus Emre mahallesinde 20 Kasım 2014 tarihinde meydana gelen olayda mağdur A.M.(31)'in evine pencere camını kırarak giren şüpheliler, evde bulunan LCD televizyon ile altın bilezikleri çalarak kaçtı. Evde kimse yokken meydana gelen olayın ortaya çıkması üzerine polis soruşturma açtı. Hırsızlık anının bir işyerine ait güvenlik kamerası tarafından görüntülendiği ortaya çıktı. Görüntülerde eve girenlerin bir süre sonra battaniyeye sardıkları televizyonla çıktıkları görüldü. Şüphelilerin televizyonu taşıyarak yolun karşısına geçtikleri, bir minibüsün yanında yere indirerek dinlendikleri görüldü. Biri kadın olduğu tespit edilen şüphelilerin daha sonra televizyonu tekrar yüklenerek yaya olarak olay yerinden uzaklaştıkları görüldü.

BİRİ KADIN İKİ KİŞİ TUTUKLANDI

Asayiş şube müdürlüğü ekipleri güvenlik kamera görüntülerini kullanarak şüphelilerin kimliğini tespit etti. Biri kadın 4 kişi kısa sürede yakalandı. Şüphelilerden Malik Ö.(20)'nin daha önceden 11 kez hırsızlık suçundan gözaltına alındığı, kadın şüpheli Neslihan O.(19)'nun da 2 kez polise geliş kaydı bulunduğu ortaya çıktı.

Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye çıkarılan şüphelilerden Malik Ö. ve Neslihan O. tutuklanarak cezaevine gönderilirken diğer şüpheliler serbest bırakıldı.

Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2014, 18:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153