banner171

Sultangazi'de Çınarlar İftarda Buluştu

Sultangazi Belediyesi, ilçede yaşayan yaşlıları iftar sofrasında bir araya getirdi.

Sultangazi'de Çınarlar İftarda Buluştu

 Ramazan ayında çınarları buluşturmaktan memnun olduklarını kaydeden Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, “Çınarlarımızdan öğreneceğimiz bir hayat tecrübesi var. Onlara her zaman gereken değeri göstermeli saygıyı eksik etmemeliyiz” dedi.

 Sultangazi Belediyesi, ilçedeki yaşlıları iftar yemeğinde bir araya getirdi. Sultangazi Belediyesi Düğün Salonu’nda düzenlenen iftar programına İstanbul Milletvekili Halis Dalkılıç, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, AK Parti İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan ile ilçede yaşayan yaşlılar katıldı.

Ramazan ayında çınarlarla birarada olmaktan mutluluk duyduklarını belirten Başkan Altunay “Çınarlarımızdan öğreneceğimiz bir hayat tecrübesi var. Onlara her zaman gereken değeri göstermeli saygıyı eksik etmemeliyiz” dedi.  Sultangazi Belediyesi’nin düzenlediği Ramazan etkinlikleri hakkında da bilgi veren Başkan Altunay şunları söyledi:

 “Sizlerle birlikte bereketli, sabrın en yükseklere taşındığı, sevginin çoğaldığı bir ayı yaşıyoruz. Her mahallede kurduğumuz sokak iftarlarıyla Ramazan ayının bereketini birlikte paylaşıyoruz. Dünyanın en büyük çorba kazanı ve belli noktalarda kurduğumuz çorba çeşmeleriyle halkımıza, iftarda sıcak çorba ikram ediyoruz. Ramazan maneviyatına uygun etkinliklerle de dolu dolu bir Ramazan geçiriyoruz.” 

Selamlama konuşması yapan İstanbul Milletvekili Halis Dalkılıç ile AK Parti İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan da Ramazan ayının hayırlar getirmesini dileyerek, çınarlarla buluşmakta emeği geçen herkese teşekkür etti.

SOKAK İFTARLARI VE RAMAZAN ETKİNLİKLERİ
Sultangazi Belediyesi, her mahalleye kurduğu sokak iftarlarıyla vatandaşları buluşturmayı sürdürüyor. Yayla ve Esentepe Mahallesi’nde düzenlenen sokak iftarlarında yüzlerce vatandaş aynı sofrada iftar açmanın keyfini yaşadı.  

Atatürk Bulvarı üzerindeki etkinlik alanında Ramazan etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Güçlü Soydemir, Ufuk Akın ve Sedat Uçan’ın tasavvuf müziği konserleri verdiği etkinliklerde, ilahiyatçı Jale Şimşek ve eğitimci yazar Mine İzgi gönül sohbetleriyle vatandaşlarla buluştu.  “İnim İnim İnleyen Nameler” isimli tiyatro gösteriminin yer aldığı etkinliklerde ayrıca çocuklar için de “Volkan Abi ve Sevimli Kuklaları” eğlence programı düzenlendi.
    

Güncelleme Tarihi: 13 Temmuz 2015, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153