banner171

Sultangazi’de Dev Çınarlar Buluştu

Sultangazi Belediyesi, Yaşlılar Haftası dolayısıyla ilçedeki dev çınarları bir araya getirdi.

Sultangazi’de Dev Çınarlar Buluştu
 Gecede konuşma yapan  Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, her insanın yaşlılıkla tanışacağına dikkat çekerek, sağlıklı ve gelişen bir toplumun yaşlılarına gösterdiği saygıyla ölçülebildiğini söyledi.
Sultangazi Belediyesi, Yaşlılar Haftası’nda ilçedeki dev çınarları buluşturdu. Sultangazi Nikah Salonları’nda düzenlenen toplantıya Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, AK Parti İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan, AK Parti İlçe Yaşlılar Komisyonu Başkanı İsmail Yalçın ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Programda konuşan Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, yaşlıların kıymetini her zaman bilmek gerektiğini söyledi. Her insanın yaşlılıkla tanışacağını kaydeden Başkan Altunay, sağlıklı ve gelişen bir toplumun yaşlılarına gösterdiği saygıyla ölçülebildiğini vurguladı. Başkan Altunay, “Her insan yaşamın kaçınılmaz durumu olan yaşlılıkla bir gün tanışacaktır. Yaşlılık her insandan saygı ve hürmet görülmesinin beklendiği bir evredir. Yaşlılığımızda bize hürmet edilmesini arzuluyorsak, biz de yaşlılarımıza saygı göstermeliyiz” dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan da yaşlıların hayatlarımıza değerler kattığını belirterek “Yaşlılarımıza her zaman gerekli saygıyı göstermeliyiz. Biz yaşlılarımızla beraber büyük bir aileyiz” dedi. Yaşlılarımızın yetiştirdiği evlatların vatana sahip çıktığına dikkat çeken Civan, şunları söyledi:

“Yaşlılarımızın yetiştirdiği evlatlar bu vatana hizmet etti; korudu ve himaye etti. Yaşlılarımızın verdiği emeklerle bu toplum ayakta kalmayı başardı. Onlara her zaman saygımızı ve minnetimizi göstermeliyiz.”

Güncelleme Tarihi: 01 Nisan 2015, 22:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153