banner171

Sultangazi’de Dolandırıcılar Polisin Dikkati Sayesinde Yakalandı

Sultangazi’de kendilerini polis olarak tanıtan 2 kişi, Havva D.'den 70 bin liralık altınını istedi. Yaşlı kadını, altınlarının çalıntı olduğuna inandıran dolandırıcılar, onu bu durumdan kurtaracakları vaadiyle kandırdılar.

Sultangazi’de Dolandırıcılar Polisin Dikkati Sayesinde Yakalandı
 Sultangazi’de kendilerini polis olarak tanıtıp telefonla aradıkları 52 yaşındaki Havva D.’nin 70 bin lira değerindeki altınlarını almak isteyen 2 dolandırıcı suçüstü yakalandı. Oğlunun düğünü için biriktirdiği altınları ve 2 bin 700 lira parayı dolandırıcılara kaptıran Havva D., “Beni arayarak bir kuyumcudan açalınan hırsızlık malı altınların evimde bulunduğu ihbarını aldıklarını ve kimseyi aramadan telefonlarını beklememi söylediler” dedi.

SİVİL POLİS ŞÜPHELENDİ

Şüpheliler kendilerine inanan kadından, evdeki altın ve paraları bir poşete koymasını ve kapıya gelen sivil polise teslim etmesini istedi. Evin olduğu bölgede o saatlerde devriye gezen sivil polislerin dikkatini çeken 2 kişi, ekiplerin operasyonuyla yakalandı. 12 ilçede 14 ayrı dolandırıcılık yaptığı ortaya çıkan zanlılardan, Havva D.'nin 7 yıldır biriktirdiği 70 bin lira değerindeki altınları ve 2 bin 700 lira para teslim alındı.

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2017, 14:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153