banner171

Sultangazi'de Gençlik Şöleni Coşkusu

Sultangazi Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı coşkusuna, düzenlediği “Gençlik Şöleni” ile ortak oldu. Gençlik yürüyüşü ile başlayan şölende çeşitli spor etkinliklerinde dereceye giren öğrencilere kupa ve madalyaları dağıtıldı. Şölenin finalinde ise pop müzik sanatçısı Edis sahne aldı.

Sultangazi'de Gençlik Şöleni Coşkusu
 Sultangazi Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda, “Gençlik Şöleni” düzenledi. Atatürk Bulvarı Ramazan Etkinlik Alanı’nda düzenlenen şölene;  Sultangazi Kaymakamı Ali Uslanmaz, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, AK Parti İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Demir ile çok sayıda vatandaş katıldı.
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın ilk kutlama adresi Habibler Anadolu Lisesi oldu. Buradaki etkinlikte öğrenciler çeşitli gösteriler sundu. Gençlik Şöleni ise Sultançiftliği Merkez Cami önünden mehteran takımıyla birlikte yapılan “Gençlik Yürüyüşü” ile başladı. Mağlova Medeniyet Müzik Grubu’nun gösterisiyle devam eden etkinliklerde 75. Yıl Ortaokulu öğrencilerinin folklor gösterisi büyük beğeni topladı.

Programda konuşma yapan Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, “Gençlerimiz ülkemizin geleceğidir. Onların milli, manevi ve insani değerlere sahip olarak yetiştirilmesi, ülkemizin geleceği açısından çok önemlidir” diye konuştu.
Sultangazi gençliğiyle gurur duyduklarını ifade eden Başkan Altunay, “6 yılda 39 ilçe arasında en çok anılan ve konuşulan ilçeler arasına girmeyi başardık. Konserlerde, Ramazan’da, milli bayramlarda buradaki gençliğimizin coşkusu heyecanı hiçbir yerde yok; sizlerle gurur duyuyoruz” dedi.

Programda söz alan İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Demir de gençlere kitap okumalarını öğütleyerek 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın coşkulu geçmesini temenni etti.

Protokol konuşmaların ardından okullarlarası spor turnuvasında dereceye girenlere ödülleri dağıtıldı. Kupalarını kaldıran gençler başarılı olmanın gururunu yaşadı.

Pop müziğin sevilen sanatçısı Edis’in konser verdiği gecede Sultangazili gençler hep bir ağızdan şarkılar söyleyerek doyasıya eğlendi. Sanatçı Edis ilk konser deneyimini Sultangazililerle yaşamaktan büyük sevinç duyduğunu belirterek “İlk kez Sultangazi’de konser veriyorum. Sizlerin güzel bakışları arasında şarkılar söylemek çok güzel” dedi.

Gençlik Şöleni, havai fişek gösterileriyle son buldu. 

Güncelleme Tarihi: 20 Mayıs 2015, 11:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153