banner171

Sultangazi'de Horonlu Kan Bağışı Kampanyasına Büyük İlgi

Trabzonlular Derneği Sultangazi’de kan bağışı kampanyası başlattı.

Sultangazi'de Horonlu Kan Bağışı Kampanyasına Büyük İlgi
 Trabzonlular Derneği Sultangazi'de kan bağışı kampanyası başlattı. Bağış yüzlerce kişinin umudu olurken kampanyaya katılan vatandaşlar önce horon tepti ardından kan bağışında bulundu.
Sultangazi Belediyesi'nin katkılarıyla Trabzonlular Derneği tarafından düzenlenen ve toplumsal bilinç oluşturmak için gerçekleştirilen kan bağışı büyük ilgi gördü. Sultangazi Meydanı'nda yapılan bağışa ilçe sakinleri de büyük ilgi gösterdi. Vatandaşlar bir yandan horon teperek eğlenirken bir yandan da Kızılay çadırında kan bağışladı. Etkinliğe Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay da katılarak destek verdi.

Başkan Altunay, "Trabzonlular Derneğimizin, belediyemizin Ramazan etkinlik alanında gerçekleştirdiği bu program aslında vatandaşımızın bu bahar gününde tam kıra çıkma isteğinin yoğunlaştığı bir döneme denk geldi" dedi.

Altunay, "Kan bağışı ilçemizde fevkalade güzel gidiyor. Daha evvelki çalışmalarda da gördük inanılmaz bir katılım oluyor. Dolayısıyla Sultangazi kan verme noktasında olduğu gibi ön sıralarda her zaman üzerine düşen görevini yapıyor. Buranın bir havası daha var. Trabzonlular Derneğimizin horon tepme şenliği tertiplemesi, vatandaşımız bu tür eğlencelerde de bizi yalnız bırakmıyor, yanımızda oluyor" diye konuştu.İha

Güncelleme Tarihi: 14 Nisan 2014, 11:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153