banner171

Sultangazi'de İlk Açıklama Hacı Orhan'dan Geldi

Sultangazi Belediye Meclisi’nin 2. dönem ilk toplantısında yer alan ilk gündem maddesine göre Meclis Başkanvekilliği seçimi gizli oyla yapıldı. yapılan oylamada Meclis 1. Başkanvekilliğine Av.Hacı Orhan seçildi.

Sultangazi'de İlk Açıklama Hacı Orhan'dan Geldi
Sosyal iletişim ağı facebook resmi sitesinden yazılı bir açıklama yapan Av. Hacı Orhan, 2009-2014 yılları arasında Sultangazi Belediye Başkan Yardımcısı olarak Sultangazi’ye hizmet etmekten mutluluk ve gurur duyduğunu dile getirdi.
İşte o açıklama;
“2009-2014 yılı arasında Belediye Başkan yardımcısı olarak Sultangazi İlçeme hizmet ettim. Bu mutluluğu yaşamanın gururunu yaşıyorum. Devletime ve milletime hizmet etmenin mutluluğunu bu görevle yaşadım.
AKPARTİ ilçe teşkilatlarından gelen biri olarak bundan sonra Belediye Başkan Vekili, Başkan Danışmanı, Encümen Üyesi, Hukuk Komisyonu ve İnsan Hakları Komisyonunda hizmetime devam ederek bu mutluluğu yaşamaya devam edeceğim.
Sayın Başkanlarımızla yaptığımız istişareler sonucunda bu kararlara verilmiştir. Hiç kimse bu kararlardan başka bir anlam çıkarmasın. Bu Görevlerimiz isteklerimiz ile olmuştur. Almış olduğumuz siyasi Görevlerimizin kıymetini biliyoruz.
Bu Görevlerimizde desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Sayın Cahit Altunay Ak parti ilçe Başkanımız Sayın Murat Atım, Gençlik Kolları Başkanı Ensar Topçu, Kadın Kolları Başkanı Nurcan Öztürkmen’e ve tüm teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Yeni görev alan arkadaşlarımıza başarılar dilerim”dedi

Güncelleme Tarihi: 12 Nisan 2014, 01:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153