banner171

Sultangazi'de imar planı protestosu

Yeni imar planını protesto eden Sultangazi Esentepe Mahallesi sakinleri belediye başkanı ile görüşmek istedi. Yaklaşık 3 saat süren bekleyişin ardından Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay ile toplu olarak görüşmeyi başardı.

Sultangazi'de imar planı protestosu

 Sultangazi Kent Savunması üyeleri, Sultangazi Belediyesi önünde Esentepe Mahallesi'nde bulunan arsaların bölgedeki yeni imar uygulaması olan parselasyon değişikliği ile metrekarelerinin azalacağı iddiasıyla eylem yaptı.

Mahallelilerin de katıldığı eylemde "Evimize Mahallemize Sahip Çıkıyoruz. Parselasyon Değişikliği Kararı Geri Çekilsin" pankartı açıldı.

Başkan Yardımcısı Hakan Ceylan, "Sizlerin itirazlarınıza istinaden bu itirazlar değerlendirilerek, yeniden uygulanması yapılacak.


Bu imar uygulamaları Sultangazi ilçemizde de geçmişte 80 yılların sonunda ve 90'lı yıllarda yapılan imar uygulamalarında hepsinde problemlerle karşılaşılmıştır. Yapılan bu imar uygulamasıyla ilgili olarak herkesin istediği şekilde bir durumun oluşturulma imkanı zor.

Bununla ilgili olarak sizlerin itirazlarınız sizlerin görüşleriniz sizlerin haklarınız korunmak suretiyle bir orta yol bulunarak bu işlem tamamlanacak. 

Güncelleme Tarihi: 08 Aralık 2017, 12:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153