banner171

Sultangazi'de Kafayı çekip imamın evini ateş altına aldılar

Sultangazi'de aşırı alkol alıp yanlarında taşıdıkları silahlarla sağa sola ateş açan ve bir cami imamına ait lojmana seri ateş açan 4 saldırgan yakalanarak gözaltına alındı.

Sultangazi'de Kafayı çekip imamın evini ateş altına aldılar

 Güvenlik kameralarından belirlenerek gözaltına alınan saldırganların "Yaralama"' ve "rüşvet " gibi suçlardan kayıtları olduğu tespit edilirken biri mahkemece tutuklanıp 3'üne adli kontrol kararı uygulandı.

Polisi harekete geçiren olan dün gece saat 04.30 sıralarında Sultangazi'de meydana geldi. Otomobille seyreden bazı şüpheliler, etrafa ve cami imamına ait lojmana ateş açtı. Olayla ilgili İstanbul Sultangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü çalışma başlattı. Güvenlik kamera görüntülerinden saldırı gerçekleştiği sırada 2 aracın lojman önünden geçtiği belirlendi. Araçların plakaları alan polis, plakalardan kimliklerine ulaştığı ve imam evine açılan ateşten öncede bir tankere ateş ettikleri belirlenen şahısları adreslerine yaptığı operasyonla yakalayarak gözaltına alındı. 


Yakalanan ve Sultangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen S.Ş, H.S, M. K, ile H.T.S. isimli 4 şüphelinin suç kaydı incelemesinde  terör örgütü bağlantısı olmadığı ancak çok sayıda asayiş olayından kayıtlarının bulunduğu öğrenildi. "Yaralama", "Mala zarar verme", "Rüşvet", "Hakaret" gibi suçlardan kayıtları bulunan şüphelilerden mahkemeye sevk edilen H.T.S isimli şüpheli tutuklanırken diğerlerine adli kontrol kararı verildi.

Güncelleme Tarihi: 12 Ağustos 2017, 11:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153