banner171

Sultangazi'de koronavirüs denetiminde ilginç görüntüler

Sultangazi 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Meydanı'nda sigara yasağına uyulmadığı görüldü. Meydanda sigara içenlerin büyük çoğunluğu alınan karardan haberdar olmadıklarını belirtirken, bir kişi görüntülendiğini fark ederek sigara içtiği için özür diledi. Bir başka kişi ise kameraya yakalanmamak için koşar adımlarla meydandan uzaklaştı.

Sultangazi'de koronavirüs denetiminde ilginç görüntüler
 İstanbul'da doğru maske kullanımı amacıyla il genelinde 125 sokak, 93 cadde, 84 meydan ve toplu taşıma araç duraklarında sigara içilmesi yasaklandı. Sultangazi'de, 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Meydanı, Malkoçoğlu Mahallesi Mareşal Fevzi Caddesi ve Eski Habibler Mahallesi Meydanı sigara içilmesi yasaklanan yerler arasında yer alıyor. 

Meydan da sigara içen bir kişi ise kendisini görüntüleyen muhabirin yanına gelerek, özür diledi. Muhabirin, "Neden özür diliyorsunuz?" sorusuna ise, "Yasak olduğunu biliyordum. Şimdi aklıma geldi. Sigara içtiğim için özür dilerim" diye cevap verdi. 

Sigara içen ve maske kullanmadığı görülen bir genç, görüntülendiğini fark edince 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Meydanı'ndan koşarak uzaklaştı.

Güncelleme Tarihi: 16 Kasım 2020, 20:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153