banner171

Sultangazi'de Okullara 103 Tonluk Temizlik Malzemesi Desteği!

İlçe sakinlerinin sağlığını her şeyin üzerinde tutan Sultangazi Belediyesi, velilerin çocuklarını gönül rahatlığıyla okula göndermesi için hazırlıklarını sürdürüyor. Bu kez ilçe genelindeki tüm okullara 103 tonluk temizlik malzemesi ve dezenfektan desteğinde bulunuldu.

Sultangazi'de Okullara 103 Tonluk Temizlik Malzemesi Desteği!

Koronavirüsle mücadelesini sürdüren Sultangazi Belediyesi, ilçe genelindeki çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

 Okul öncesi ve birinci sınıf öğrencileri için yüz yüze eğitimin başlayacağı tarih olan 21 Eylül için son hazırlıklar yapılıyor. Salgından korunmanın hijyenden geçtiği bilinciyle, ilçe genelindeki tüm okullara temizlik malzemesi ve dezenfektan desteğinde bulunuluyor.

Okullara dağıtılacak olan 103 ton temizlik malzemesi ve dezenfektan destek programına Sultangazi Kaymakamı Uğur Kalkar, Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, İlçe Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci ve okul müdürleri katıldı.

"103 ton şu ana kadarki en yüksek miktar"

 'Öğrencilerimizin sağlığı bizim için her şeyden kıymetli' diyen Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, ilçedeki 89 okula temizlik malzemesi verileceğinin altını çizdi. Başkan Dursun, " Her zaman söylediğimiz gibi, eğitim bizim önceliğimiz. Sultangazi'de eğitimi ne kadar ileriye götürebilirsek, genç  kardeşlerimize ne kadar yardımcı olabilirsek bizler de o kadar mutlu oluruz. Maske, mesafe ve temizliğe daha fazla dikkat etmemiz gereken şu günlerde de öğrencilerimizin sağlığı için okullara temizlik ve dezenfektan desteğinde bulunuyoruz" diye konuştu.

 Başkan Dursun, 89 okula dağıtılacak olan temizlik ve dezenfektan malzemelerinin miktarına dikkat çekerek; "Sıvı sabun, yüzey temizleyici, çamaşır suyu ve dezenfektan ürünlerinin yer aldığı 103 tonluk temizlik malzemeleri, şu ana kadar dağıtılan en yüksek miktar" dedi.

Güncelleme Tarihi: 17 Eylül 2020, 13:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153