banner171

Sultangazi'de operasyon!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlar Şube ekipleri, Sultangazi ilçesinde önceden belirlenen adrese operasyon yaptı.

Sultangazi'de operasyon!
 İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri silahlı bir suç örgütüne yönelik Sultangazi ve Gaziosmanpaşa'da yaptığı eş zamanlı operasyonda 11 şüpheliyi gözaltına aldı. Operasyon kapsamında yapılan aramalarda 4 ruhsatsız tabanca ile çek ve senetler ele geçirildi. Firari 6 şüphelinin aranmasına devam ediliyor.

İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen bir soruşturma kapsamında 'Suç örgütü kurmak', 'Silah ticareti', 'Dolandırıcılık', 'Rüşvet', 'Yağma' ve 'Yağma amaçlı silahlı tehdit' suçlarına karıştığını belirlenen silahlı suç örgütüne yönelik Sultangazi ve Gaziosmanpaşa'da tespit edilen çok sayıdaki adrese bu sabah eş zamanlı baskın yaptı.
11 ŞÜPHELİ YAKALANDI, 4 TABANCA İLE ÇEK VE SENETLER ELE GEÇİRİLDİ
Yapılan operasyon kapsamında Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerine, Özel Harekat ve Çevik Kuvvet polisleri de destek verdi. Polis ekipleri, 11 şüpheliyi gözaltına aldı. Yapılan aramalarda 4 ruhsatsız tabanca ile çek ve senetler ele geçirildi.
6 FİRARİ ŞÜPHELİ ARANIYOR
Gözaltına alınan şüpheliler, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Vatan Caddesi'nde bulunan Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne getirildi. Polis ekiplerinin operasyon kapsamında aranması bulunan 6 firari şüphelinin yakalanması için çalışmaya devam ettiği öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 19 Kasım 2015, 23:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153