banner171

Sultangazi'de Polis memuru evinde beylik tabancasıyla intihar etti

Sultangazi'de Esentepe Polis Merkezi'nde görevli polis memuru Şentur Akar, evde tek başına olduğu sırada, beylik tabancasıyla intihar etti.

Sultangazi'de Polis memuru evinde beylik tabancasıyla intihar etti
Sultangazi'de Esentepe Polis Merkezi'nde görevli polis memuru Şentur Akar, evde tek başına olduğu sırada, beylik tabancasıyla intihar etti. Olay, Sultangazi Cumhuriyet Mahallesi'nde akşam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Esentepe Polis Merkezi'nde görevli Polis Memuru, evli ve 2 çocuk babası Şentur Akar evinde tek başına bulunduğu sırada henüz bilinmeyen bir nedenle beylik tabancasıyla intihar etti. Akşam saat 18.00 sıralarında eve gelen büyük oğlu kapıyı çalmasına rağmen babası açmayınca komşulara haber verdi. Komşuların çaldıkları kapıdan da ses çıkmayınca durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri başından tek kurşunla vurulmuş bulunan polis memurunun hayatını kaybettiğini belirledi. Akar'ın mesai arkadaşları haberi alır almaz meslektaşlarının evine koştu. Ölen polis memurunun yakınları cenaze çıkışında sinir krizleri geçirdi.
"KOMŞUMUZ OLURDU ÇOK İYİ İNSANDI"

Polis memuruyla aynı mahallede oturan Mahmut Sarıbağ,"Tanıyorum çok iyi bir insandı, komşumuzdu. Evliydi iki oğlu vardı ve bu bölgede görev yapıyordu. Oturdukları ev kendilerinindi durumu iyiydi. Cuma günleri namazda görüşüyorduk. İyi bir komşuydu, daha önce de bizim karşı komşumuzdu, son 5 senedir buraya taşındı" dedi. Polis ekiplerinin olay yeri çalışmasının ardından Akar'ın cenazesi olay yerine gelen araçla Yenibosna Adli Tıp Morguna kaldırıldı. Polis ekipleri mesai arkadaşlarının neden intihar ettiğiyle alakalı geniş çaplı soruşturma başlattığı öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 18 Mayıs 2016, 12:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153