banner171

Sultangazi'de Polisle Çatışan Gaspçılar Adliyeye Sevk Edildi

Sultangazi’de para kuryesini soyduktan sonra kaçarken polisle çatışmaya giren zanlılar adliyeye sevk edildi. Bir kişinin hayatını kaybettiği kanlı soygunu, para kuryesinin bağlı bulunduğu şirkette çalışan bir kişinin planladığı ortaya çıktı.

Sultangazi'de Polisle Çatışan Gaspçılar Adliyeye Sevk Edildi
 Alınan bilgiye göre, Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvuran bir kişi, şikayet dilekçesinde işyeri çalışanı Ö.K. isimli şahsın şirkete ait para kuryesini soymak için plan yaptığını belirterek şikayetçi oldu. Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalarda şüpheli şahıslar tespit edilerek, kurye aracının güzergahında önlem alındı. Saat 15.00 sıralarında şüpheli şahısların 34 FV 6718 plaka sayılı araç ile kurye aracını takip ettikleri belirlendi.

Kurye aracı Sultangazi Mahallesi 50. Yıl Mahallesi’nde bulunan bir işyerinden tahsilat yaptığı sırada ise silahlı gaspçılar, para çantasını alarak olay yerinden kaçmaya başladı. Polis ekipleri, şüphelilere “dur” ihtarında bulundu. Ancak zanlıların silahla karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı. Yaşanan çatışmada M.A. (38) isimli şüpheli yaralandı. Yaralı ve diğer şüpheliler Ö.K. (27), E.Ş. (37), A.T. (30) ve A.Ç. (35) yakalandı. Hastaneye kaldırılan M.A., hayatını kaybetti.

Gözaltına alınan şüphelilerin çok sayıda suçtan poliste kaydı olduğu tespit edildi. Zanlılardan 3’ü emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2015, 18:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153