banner171

Sultangazi'de Soygun Girişimi

Sultangazi'de yüzleri maskeli 4 kişi bir tekstil atölyesinin kapısını levye ile açmaya çalıştı.

Sultangazi'de Soygun Girişimi
 Sultangazi'de yüzleri maskeli 4 kişi bir tekstil atölyesinin kapısını levye ile açmaya çalıştı. Başarılı olamayan 4 kişi, geldikleri araca binerek uzaklaştı. O anlar, işyerinin güvenlik kameralarına yansıdı.
Olay, bugün sabaha karşı saat 05: 00 sıralarında, Esentepe Mahallesi 2369 Sokak üzerindeki tekstil atöyesinde meydana geldi. Araçla işyerinin önüne gelen yüzleri maskeli kişiler, yanlarında getirdikleri levyeyi alıp dükkanın kepenk kilitlerini kırmaya çalıştı. Sadece bir kilidi kırabilen şüpheliler başarılı olamayınca geldikleri araca binerek uzaklaştı. O anlar, işyerinin güvenlik kameralarına yansıdı.

GÜVENLİK KAMERASI KAYDETTİ

Görüntülerde, işyeri önüne bir araç park ediyor. Aracın içinden inen 2 kişi yanlarındaki levye ile dükkana doğru ilerliyor. Bu sırada, bir kişi arabanın içinde, bir kişi de araçtan çıkarak çevrede gözlemcilik yapıyor. Dükkana yönelen zanlılar bir süre sonra levye ile araca dönüyor. Başarılı olamayan şüpheliler, geldikleri araçla olay yerinden uzaklaşıyor. İşyeri sahibi Fuat Akpulat, daha önce de dükkandan hırsızlık yapıldığını ve bunun üzerine dükkanın önüne güvenlik kamerası taktırdığını, kapılara da demirden kepenkler yaptırdığını söyledi. Ancak, buna rağmen hırsızlardan kurtulamadığını belirten Akpulat, yetkililerden güvenlik önlemlerini arttırmasını istedi.

Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2017, 11:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153