banner171

Sultangazi'de Yaşlılar Boğaz Turunda

Yaşlılar Günü’nde Boğaz Turu

Sultangazi'de Yaşlılar Boğaz Turunda
 Sultangazi Belediyesi, Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla ilçedeki çınarlara vapurla boğaz turu düzenledi. İstanbul Boğazı’nın eşsiz manzarasını izleyen çınarlar, güzel bir gece geçirdi. Burada konuşma yapan Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, “Sizler, dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımızsınız” dedi.
Sultangazi Belediyesi, Dünya Yaşlılar Günü’nde ilçedeki çınarları boğaz turunda bir araya getirdi. Kabataş iskelesinde başlayan programa Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, AK Parti İlçe Yaşlılar Komisyonu Başkanı İsmail Yalçın ve ilçedeki çınarlar katıldı.

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, Yaşlılar Günü’nü kutlayarak başladığı konuşmasında  “Sizler, dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımızsınız. Bir toplumun yaşlısına sahip çıkarak, onları sorunlardan arınmış bir şekilde hayatlarına devamını sağlamak bir kültür mirasıdır” dedi. Sultangazi’ye Yaşlı Bakım ve Huzurevi kazandırdıklarını hatırlatan Başkan Altunay, şunları söyledi:
“Bu merkez, ihtiyaç sahibi, bakıma muhtaç ya da hayatta kimsesi olmayan yaşlılarımıza sıcak bir yuva oldu. Yaşlılarımızı etkinliklerimizle sürekli hatırlamayı sürdüreceğiz. Onların deneyimlerinden her zaman ilham alacağız. Hep birlik ve beraberliği koruyarak ilerlemeyi sürdüreceğiz.”

AK Parti İlçe Yaşlılar Komisyonu Başkanı İsmail Yalçın da konuşmasında Yaşlılar Günü’nü kutlayarak, çınarlara sağlıklı uzun ömürler diledi.  Kabataş sahilinde başlayan vapur turu, Dolmabahçe, Ortaköy, Bebek, Üsküdar, Rumeli Hisarı, Arnavutköy sahilleri ve boğaz köprüleri gezilerek son buldu. 

Güncelleme Tarihi: 03 Ekim 2015, 00:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153