banner171

Sultangazi'li Ak Kadınlardan” EVET”li piknik programı

Ak Parti Sultangazi İlçe Kadın Kolları “Sepetini Al Gel” sloganıyla “Aydınlık Yarınlar İçin “Evet”li piknik programı düzenledi.

Sultangazi'li Ak Kadınlardan” EVET”li piknik programı
Baharın gelişi ile Kadın Kolları Evet Pikniğinde canlanan doğada Yaklaşık 1000 kişinin katılıyla Çamlık Parkında Yeni Bir Türkiye için Evet dedi. Kadın Kolları Başkanı Nurcan Öztürkmen’nin ev sahipliğinde Ak Parti Sultangazi İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan, Sultangazi Belediye Başkanı CahitAltunay, Ak İstanbul Teşkilatlanma Komisyon üyesi Seyit Ahmet Çandır, Bayan Meclis Üyesi Melike Kırtay,Belediye Başkan yardımcıları, Teşkilat mensupları, vatandaşların katılımıyla piknik programı gerçekleşti.

16 Nisan referandumu hakkında açıklamalarda bulunan Kadın Kolları Başkanı Nurcan Öztürkmen” Hanımlar evlerinde hazırladıkları süslü sepetlerine umutlarını, hayallerini de koyarak bugün buraya geldiler. Umutta hayalde birdi kadınlarımız için. Bu yüzden Aydınlık Yarınlar İçin,
Çocukları İçin, Daha Güçlü Bir Türkiye İçin, bir araya gelerek Evet diyorlar.” Dedi.

İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan seçimin sandıkta kazanılacağını vurguladı. Belediye Başkanı Cahit Altunay ise Sultangazi'ye yapılan hizmetlere değinirken böyle bir organizasyonu tertip eden Kadın Kolları Başkanı Nurcan Öztürkmen’e ve ekibine teşekkürlerini iletti. Piknik alanında Battalbey Çiğköfte sponsorluğunda çiğköfte ikramı olurken, Mobil Ak Nokta kurularak Çocuklara balon dağıtıldı. Renkli görüntülere sahne olan piknik programı hatıra fotoğrafıyla son buldu.

Güncelleme Tarihi: 12 Nisan 2017, 11:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153