banner171

Sultangazi'li Bayanlar Darbe Girişimini Protesto Etti.

AK Parti Sultangazi İlçe Kadın Kolları başkanı Nurcan Öztürkmen,basın açıklaması yaptı.

Sultangazi'li Bayanlar Darbe Girişimini Protesto Etti.
 AK Parti Sultangazi İlçe Kadın Kolları başkanı Nurcan  Öztürkmen , Milli iradeye karşı yapılan bu darbe girişimini kınamak ve ülkemizin bölünmez bütünlüğünü savunmak adına Kadın Kolları Teşkilatımız ve Sultangazili bayanlarımız ile ” Milli iradene Sahip Çık”  sloganıyla bu gün alanlarda duruşumuzu  sergiliyoruz.
Her sancılı dönemde sulh, özgürlük ve demokrasi için büyük çaba sergileyen kadınlarımız bu günde alanlarda olacak, Kur’an-ı Kerim tilavetleri, dualar ve hayır dileklerimizi ülke bütünlüğümüz ve halkımızın huzur ve refahı adına yaptık.
 
Darbe yönetiminin hiçbir şekilde ülkemize faydasının olmadığını tecrübe etmiş kadınlarız evlatlarız biz. Bunun acılarını ve izlerini tam da sildik derken tekrar o karanlık sayfaları okumayacağız. Bizler barışın kadınları olarak evlatlarımıza darbe yıllarını değil, güzellikleri içeren hatıraları anlatmak çabasındayız. Bu çaba ile evlatlarımız, geleceğimiz, bayrağımız ve vatanımızın bölünmez bütünlüğüne sahip çıkmak için tek yürek, bütün kadınlarımızla alanlardayız. Demokrasi nöbetimiz bitmedi. Tek bir vatan haini kalmayana dek alanlardan çekilmeyecek. Ülkemizi hainlere teslim etmeyeceğiz. 

          Nurcan Öztürkmen
Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı 

Güncelleme Tarihi: 18 Temmuz 2016, 13:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153