banner171

Sultangazili Genci Aziz Babuşcu Ziyaret etti!

Ak Parti İstanbul Milletvekili Aziz Babuşçu maganda kurşunuyla felç olan gençi ziyaret.

Sultangazili Genci Aziz Babuşcu Ziyaret etti!

  Ak Parti İstanbul Milletvekili Aziz Babuşçu  Sultangazi'de arkadaşları ile birlikte kaldırımda yürürken bir magandanın tabancasından çıkan kurşunla belden aşağısı felç olan Sultangazi’de Yerel gazetecilik yapan Bülent Çavuş un oğlu  lise öğrencisi Ahmet Emre Çavuş'u tedavi gördüğü Gaziosmanpaşa Özel Başarı Hastanesinde ziyaret etti.

Arkadaşları ile birlikte 2 Ağustos 2015 tarihinde Gazi Mahallesi'nde yürürken bir magandanın tabancasından çıkan kurşunun ensesine isabet etmesi sonucu omuriliği zedelenerek ağır yaralanan, 1.5 Yıldır süren tedavisi ardından fizik tedaviye alınan lise öğrencisi Ahmet Emre Çavuş'un hastane önünden ayrılamayan annesi işsiz kalırken, yerel bir gazetenin imtiyaz sahibi babası Bülent Çavuş, tüm birikimlerini harcadı. Aile özel bir merkezde uygulanan ve olumlu sonuç aldıkları  her Geçen  gun emre nin tedaviside guzel gelişmeler oluyor ancak yıllık gideri 190 bin TL'yi bulan tedavi giderlerini karşılayamadı. Ak Parti İstanbul Milletvekili Aziz Babuşçu Basında  çıkan haberlerinden etkilenerek  Çavuş Ailesine ulaştı ve Şişli de kapanan tedavi gördüğü hastaneye borçlanan  Ahmet Emre Çavuş için hastaneye Madi  yardım yaptı .

 Ahmet Emre Çavuş'u daha rahat tedavi görmesi için Gaziosmanpaşa Özel Başarı Hastanesi Yönetim Kurullu Başkanın Orp.Dr Hicabi Gökdereli ve İş Adamı Kadri Kayhan ile Görüşerek Daha Büyük odaya alınması ve rahat etmesin istedi. Çavuş Ailesine Ahmet Emre Çavuş  Ameliyatının  bir an önce yapması  için Prof. Dr. Harun Cansız ile görüşüp ellinden geleni yapacağın söz veridi. Bülent Çavuş "Aziz Babuşçu bey haberlerde görmüş oğlumun haberlerini bizler ulaştı ve refarandum seçimleri sonrası da hastanede ziyaretede geldi Hastane yetkilileri ile görüşmeler yaptı Emre tedavisi için elinde gelini yapcagim ve Acilen emre nin solunumu yolunda ameliyat olması için Cerahpasa Hastanesi ile gorsceklerini imkanları doğrultusunda her zaman emrenin yanda olduğunu söylemesi bizleri mutlu etti ülkemizde iyi insanları olması bizi mutlu etti Emre ile Aziz Bey Beşiktaş spor un maçına gitcekler ameliyat sonrası.

Güncelleme Tarihi: 23 Mayıs 2017, 00:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153