banner171

Sultangazispor tempoyu arttırıyor

Sultangazispor tempoyu arttırıyor

Sultangazispor tempoyu arttırıyor
Hafta için sezonu açtıktan sonra, yeni sezon hazırlıklarına devam eden Bölgesel Amatör Lig temsilcilerinden Sultangazispor, antrenmanlara devam ediyor.
Cebeci Arena Stadında Teknik Direktör Alaattin Çepeloğlu ve Yardımcı Antrenör Erdoğan Eryılmaz yönetiminde dün yapılan antrenmana,  İlkay, Nail, Ersan, Cem, Serhat, Oğuz, Mesut, Samet, Metin, Ahmet, Kerim, Fuat, Can, Gökhan, Yusuf, Abdi, Emrah, Doğan ve genç takımdan Emre ile Salih katıldılar. Çağatay, Onur ve kaleci Celil’in 3 gün izinli oldukları için antrenmanlarda yer almadıkları ancak Cumartesi gününe kadar takıma katılacakları belirtildi.
Lacivert Kırmızılılar, yeni sezonun üçüncü çalışmasında toplu ve bireysel olarak koşu yaptılar. Antrenman esneklik çalışmasıyla son buldu. Antrenmanı yakından takip eden başkan Nevzat Yılmaz, Genel kaptanlar Eyüp Göl, Zeki Öztürk ve Genel sekreter Ali Rıza Topçu da, teknik heyet ve futbolculara destek verdi.

Sultangazispor Başkanı Sayın Nevzat Yılmaz'a yeni sezon öncesi hedeflerini sorduk. Yeni sezon hazırlıkları hakkında sitemize açıklamalarda bulunan Başkan Nevzat Yılmaz, Öncelikle, 2011-2012 futbol sezonunun bütün futbol camiasına hayırlı olması dilediğinde bulundu. Yılmaz; “Kadromuzda büyük değişim yaşadık. Ligdeki hedefimiz yine şampiyonluk ve 3. Lig’e çıkmaktır’’ dedi. Yılmaz, ayrıca “Bu sezon da Sultangazi taraftarlarına çok güzel maçlar seyrettireceğimize inanıyorum” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153