banner171

Tem'de Tehlikeli Hareketler!

Sultangazi TEM otoyolunda, emniyet şeridinde park halindeki bir TIR’a ters yönden gelerek yanaşan kamyon, trafiği alt üst etti.

Tem'de Tehlikeli Hareketler!
 Sultangazi TEM otoyolunda, emniyet şeridinde park halindeki bir TIR’a ters yönden gelerek yanaşan kamyon, trafiği alt üst etti. Kamyon sürücüsünün otoyola nasıl ters şekilde girdiği merak konusu oldu.
TEM otoyolu Edirne istikameti Metris sapağında, dün görenleri hayrete düşüren ‘ters’lik yaşandı. Emniyet şeridinde park halindeki bir TIR’a otobana ters şekilde giren bir kamyonet yanaştı. TIR’dan malzeme aldığı anlaşılan kamyonet sürücüsü hem kendi canını hem de diğer sürücülerin canını hiçe sayarak ters yönde dakikalarca ilerledi.

Bir vatandaşın cep telefonuyla kaydettiği görüntüler yürekleri ağızlara getirdi. Görüntülerde emniyet şeridinde park halindeki TIR’a otobana ters şekilde nasıl girdiği öğrenilemeyen bir kamyon yanaşıyor. TIR’daki malzemelerin kamyona nakledildiği anlaşılan görüntülerde, bir kişi yola çıkarak trafiği durdurmaya çalışıyor. Yüksek hızda ilerleyen araçları durdurmaya çalışan sürücü, dakikalarca bekliyor. Daha sonra bir TIR’ı durdurmayı başaran kişi otoban üzerinde kamyonete ters şekilde geri manevra yaptırıyor. Trafiğin durma noktasına geldiği yolda çevrede bulunan vatandaşlarda olayı hayretle izliyor. Görüntülerde bir otomobilinde normal akışında ilerlediği sırada durup geri manevra yapması görülüyor. Geri geri birkaç metre ilerleyen otomobil daha fazla ilerlemekten vazgeçip yoluna devam ediyor.

Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2016, 23:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153