banner171

Uğur Mumcu’da Ptt Bank Açıldı

Uğur Mumcu’da Ptt Bank Açıldı

Uğur Mumcu’da Ptt Bank Açıldı
 Ptt Bank Sultangazi’de 10. Şubesini açtı. Uğur Mumcu Mahallesi’nde hizmete giren Ptt Bank Şubesi’nde vatandaşlara posta, banka ve lojistik olarak birçok hizmet verilecek. PTT Bank’ın açılış kurdelesini ise Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay kesti.
Ptt Bank Uğur Mumcu Mahallesi’nde hizmete başladı. Şehit Mete Şahbaz Parkı’nda hizmete giren yeni şube ile birlikte PTT Bank, Sultangazi’deki  şube sayısını 10 yükseltmiş oldu. Ptt Bank Şubesi’nin  açılış törenine Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, Ptt Bank Avrupa Yakası Başmüdürü Selahattin Ekinci, Sultangazi Ptt Bank Müdürü Metin Gavas ile vatandaşlar katıldı.

Açılışta konuşma yapan Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, hizmete giren yeni şubede Ptt Bank’ın sunduğu tüm hizmetlerden Sultangazililerin faydalanacağını söyledi. Başkan Altunay, “Ptt Bank’ın posta, banka ve lojistik olarak sunduğu bütün hizmetlerin mahallelimizin ayağına kadar gelmesinden memnunuz. Hizmete açtığımız mahalle hizmet tesislerimizde ve bundan sonraki hizmet birimlerimizde Ptt Bank’ın olmasını sağlayarak vatandaşımızın posta ve bankacılık hizmetlerinden yararlanmasını amaçlıyoruz” dedi.  

Açılış kurdelesini birlikte kesen protokol üyeleri daha sonra PTT Bank’ı gezdi. 

Güncelleme Tarihi: 04 Eylül 2015, 18:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153