banner171

Yeşil bir Sultangazi için el ele

Yeşil bir Sultangazi için el ele

Yeşil bir Sultangazi için el ele
 Sosyal yaşam alanlarının kalitesini artırmak için  önemli adımlar atan Sultangazi Belediyesi, ilçe genelinde yeşillendirme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Yunus Emre Mahallesi'nde ağaç dikme etkinliğine düzenlendi. Etkinliğe vatandaşların ilgisi yoğundu. 
'Sultangazi'yi cadde cadde sokak sokak yeşillendiriyoruz' sloganıyla çalışmalarını sürdüren Sultangazi Belediyesi, Yunus Emre Mahallesi 1624. Sokak'da ağaç dikme etkinliği düzenledi. Etkinliğe Belediye Başkanı Av.Abdurrahman Dursun,Mahalle Muhtarı Murat Tanrıverdi ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Sultangazi Belediye Başkanı Av.Abdurrahman Dursun yaptığı konuşmada belediye olarak yeşile ve çevreye önem verdiklerinin altını çizdi. Başkan Dursun,"Çevremizi korumak zorundayız. Dikeceğimiz her bir ağaç çocuklarımızın geleceğini inşa ediyor. Hedefimiz ilçemizdeki yeşil alanları artırarak Sultangazi'yi hak ettiği yere getirmektir" diye konuştu.
Herkese büyük sorumluluk düştüğünü belirten Başkan Dursun, "Biz ağaç dikmeye devam edeceğiz. Sizler de çevreye sahip çıkmalı ve temizliğe özen göstermelisiniz. Unutmayalım ki en güzel temizlik kirletmemektir" dedi. 
Konuşmanın ardından çınar ağaçları toprakla buluşturuldu. Ağaç dikiminin ardından mahalleliye kasımpatı çiçekleri dağıtıldı. 

Güncelleme Tarihi: 06 Kasım 2019, 15:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153