banner171

TÜRKİYE’NİN YUMRUĞU CUMHUR REİSİ

 2000 yıllık bir Yahudi zulmü ve tuzaklarına maruz kalan insanlık çok büyük bedeller ödedi. Yahudi ilk zulmüne Peygamberleri katletmekle başladı ve Allah tarafından lânetlendi. Bu lânetli kavim gerek ilâhî ve gerekse tarihi ve sosyal vakalardan hiç ders almadan sürekli fitne çıkardı ve kendi çıkarları uğruna gerektiğinde kendi evlâdını da feda etti.


İnsanlık bu denli büyük bir tehlikeyle boğuşmakta ve maalesef farkında olamadığı için de asırlardır acılar, savaşlar, kan ve gözyaşıyla yaşamaya çalışmaktadır. Dünyaya hâkim olmak ve diğer insanları (ki onları GOYİM diye tanımlarlar) köleleştirmek, Yahudi’ye kul ve hizmetçi kılmak için her türlü plân ve hileyi uygulamaktadırlar. Yahudi’nin en büyük engeli İslâm ve Müslümanlardır.  İslâm’ın en güçlü temsilcisi şu anda içinde yaşadığımız Osmanlı devamı olan ülkemizdir ve bu sebepten dolayı Yahudi’nin hedefindedir. Bu hedefi ortadan kaldırmadıkça emeline ulaşamayacağını bildiğinden Türkiye üzerinde tarihte görülmemiş hile ve fitneler uygulamaktadırlar.
Türkiye’nin kuruluşunda yapılan büyük hatalar neticesinde ortaya çıkan rejim ve millet uyuşmazlığı bu hilelere büyük ve mûnbit zeminler hazırlamıştır. Rejimin inanan insanlara yaptığı haksız ve aşırı baskılar neticesinde, ezilen halka sahip çıkma ve dinlerini öğretme maksadıyla birçok sapık ve satılmış ve hatta kriptolar türetilmiş ve bu mazlum milleti kandırıp kullanmışlardır ve de kullanmaya da devam edeceklerdir. Ta ki; devlet millete Dinini gerçek kaynaklarından ilkokuldan itibaren öğretene kadar. 
Bu girişimizden 15 Temmuz ihanet vakasının zeminini izah etmeye çalıştıktan sonra esasa geçelim: 
Dünyada eşi görülmemiş bu ihanetten sonra bütün devlet bazında takibat başlatılmış ve hainlerin ayıklanması devam etmektedir. Ordu,  Emniyet, Yargı, Milli Eğitim ve diğer bakanlıklar ve bağlı kurum ve kuruluşlar.. Tesbit edilenler yargı önüne çıkarılacak. Ancak burada maşaların yargılanması ve cezalandırılması hak ve adalet zaviyesinden topal kalır. Zira asıl kaynağa ulaşmak adaleti gerçekleştirmenin en sağlıklı yoludur.  Maşa değil maşacı ve hatta belki de daha geride ve en başta olana ulaşmak esastır. Hiç Şüphesiz ki en başta muhakkak Yahudi vardır. İşte bütün mesele bu Yahudi’ye ulaşmak ve onu ortadan kaldırmaktır.
RECEP TAYYİP ERDOĞAN
YALNIZ ADAM
Yahudi plân yaparken hep can alıcı noktalarda çalışır ya da en başa çalışır. Bunu en sıradan insan bile kavrar. Yani; Türkiye de hazırlanmış çok geri ve derinlere giden bu haince planlar yapılırken elbette başa oynanmıştır.  
Nedir baş dediğimiz şey? Elbette ki, iktidara yürüyen güç, yani AK PARTİ..  Bu parti ülkeyi yönetecek zemine sahipken onu boş bırakacaklarını düşünmek ya saflık ya da ihanetle izah edilebilir. Kimse bu partinin temiz olduğunu iddia edemez. Zaten 17 – 25 Aralıktan bu yana ve daha da evvelinden emareleri ortaya çıkmıştı. Şimdiye kadar ise bütün teşkilâtlarda, parti ve devlet yönetimindeki kadrolarında bu kriptolar çoktan yer almıştır.  Özellikle yerel yönetimlerde büyük ekseriyete sahiptirler. Onlar, yani Yahudi uşakları partiyi öyle bir ele geçirmişler ki, artık tek engelleri Recep Tayyip ERDOĞAN idi. Ancak onların planlarının üzerinde Allah-u Teala hazretlerinin planı vardı ve onların hilesini bozdu. Ümmetin hatırına Reis korundu. Onu ele geçiremediler. Bu yüzden hırçınlaştılar ve çılgınca hatta delice hareketlere başladılar.
İşte bu eğemedikleri adam yola çıkarken, yanına aldıklarını yol arkadaşı olarak tanımlıyordu. Beraber yürüyecektiler bu yollarda.. Ancak Recep Tayyip ERDOĞAN da yanılabilirdi ve bir kul olarak yanıldı da. Yol arkadaşı zannettikleri ve büyük bir vefakârlıkla yanına aldıkları maalesef arkadaş değil arkaTAŞ idiler. 

ÜMMETİN YUMRDUĞUNU İNDİRMELİ
Reis artık yılanın başına yumruğu indirmelidir. Yoksa en kısa zamanda metastas yaparak ortaya çıkacaktır. Benim kanaatim Reis bu yumruğu indirecektir ancak, bildiğim kadarıyla yumruk sağlam değildir. Yumruğunu sıkamamaktadır zira avucunun içinde dikenler, taşlar, cam kırıkları gibi acı veren maddeler vardır. Sağlam bir yumruk için elin içi temiz olmalıdır.  ERDOĞAN’ın avucundaki acı veren maddeler ancak ve ancak AK PARTİ temizlenin ce yok olabilir. 
Acilen devlet kademelerinde başlatılan temizlik, aynı hızla Partide de yapılmalıdır. Ancak bu temizlik için erken seçim gerekmektedir.
İlk olarak; Bütün il ve ilçe teşkilâtları yenilenmeli ve mümkün olduğu kadar mevcutlar değiştirilmelidir.
Saniyen; Meclisteki vekillerin yüzde sekseni yenilenmelidir. Belediye başkanları ve meclis üyeleri tamamen, ama’sız ve lâkin’sız olarak değiştirilmelidir. Ve bundan sonra da iki dönemden fazla hiçbir zat belediye başkanı veya meclis üyesi olmamalıdır. Bunu yirmi küsür yıllık tecrübeme dayanarak iddia ediyorum. 
Salisen; Başkanlık sistemi gelsin ya da gelmesin, Kabine şekli mutlaka değiştirilmelidir ve asla vekillerden bakan atanmamalıdır. Yasama ve yürütme tamamen ayrılmalıdır. Yasamanın içinde olan bir yürütmenin denetlenmesi ne kadar sağlıklı olabilir ki?  Bakanlar Meclis dışından olursa ehliyet ve emanet meselesi daha rahat ve adilane olur.
İşte ilk etapta bunlar gerçekleşirse, Ümmetin yumruğunun içindeki acı veren nesneler temizlenmiş olur ve o yumruk bir vuruşta sonuca ulaşabilir. Bu yumruğu vuracak olan Recep Tayyip ERDOĞAN olacaktır. Sözümüz ona ve ona ümit bağlayan tüm İslâm ümmetinedir. 
Allah Yâr ve yardımcısı olsun.
Vesselâmu Âlâ men ittebeğel hüda.
Abdülmecid YILDIZ
YORUM EKLE

banner208

banner148

banner150

banner153