banner171

YA TAMAM YA DEVAM

 Sezona  fırtına gibi girip ilk bes haftada 4 galibiyet  alan Gaziosmanpasa spor daha sonra ardı ardına puan kayıpları yaşayarak taraftarlarını üzmüştü. 


Bu hafta  içerde Yalova spor u  4 -0 gibi farklı skorla geçen ekibimiz hayati önem taşıyan maç için umut veriyor.
 Şu anda 23 puanla 5. Sırada bulunan temsilcimiz ligin ilk yarısında 4 golle yendiği lig lideri Erok spor  ile sezonun en krtik maçına çıkacak. Lig şampiyonun doğrudan profesyonel lige çıkacağı grubumuzda hemen hemen ilk bes sıradaki bütün takımların iddası bulunmakta . 
Gaziosmanpaşa spor hayati önem taşıyan bu maçı alırsa lig lideri ile puan farkı  5 e düşecek ve ilerleyen haftalarda  puan kayıplarını bekleyecek.
Bal liginin en zor gruplarından birtanesi olan 10. Grup ta şampiyonluk için 5 takım doğrudan mücadele ediyor. Bu 5 takımın yarışmacı olması  grupta oynanan her maçın hayati önem taşımasına zevkli çekişmeli bir lig olmasına sebep oluyor. 
Bu durumun hem avantajları hem dezavantajları var. Bu sistemde her maç zirve maçı ve çok zor 2-3 haftalık galibiyet serisi yaşayan takım her an zirvede kendini bulabir.
Gaziosmanpaşa spor suan ligde üstünde olan bu  3 takımlada oynayacak.
Gaziosmanpaşa sporun  en büyük dezavantajı ise deplasman maçları.
Lig lideri Erok Deplasmanı lig ikincisi Çengelköy lig üçüncüsü  Bursa Zafer.
Gaziosmanpaşa spor un en zor deplasmanları bu deplasmanlar Gaziosman paşa spor un lig kaderini beliryecek . 
Şahsi görüşüm diğer yarışmacı ekiplerin şampiyonlukta en az şans  verdikleri Gaziosmanpaşa spor  bu deplasmanlardan geçipte Şampiyonluğu alırsa  Bal ligi tarihinde büyük bir işe imza atmış olur.
Hiç birşey imkansız değil zira ligin ilk yarısında Erok sporu  4-2  Bursa Nilüferi iç sahada 2-1 le geçen Gaziosmanpaşa deplasmandada bunları yapabilir.  
Ligin bitimine 11 maç kala suanda  33 puan elde edilebilir . 33 puanın hepsini almak her takım için  ütopik görünsede seriler yakalayan iyi hava yakalayan rüzgarı alıp götürebilir.
 Bu sene zorluklar ile mücadele eden bu ekip  İnşallah ligin sonunda şampiyon olarak bitirir ve tekrar profesyonel lige  döner.. 
YORUM EKLE

banner208

banner148

banner150

banner153